Zpět na hlavní obsah
Styl

A/WEAR | Představujeme naši novou udržitelnou tréninkovou kolekci

A/WEAR | Představujeme naši novou udržitelnou tréninkovou kolekci
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes
Jsme pyšní, že můžeme oznámit příchod A/WEAR – první Myprotein kolekci oblečení, která je vytvořená tak, aby byla udržitelná.

MP, naše značka oblečení, je postavena na třech důležitých pilířích.

Větší potenciál. Větší progres. Lepší výkon.

Tyhle klíčové faktory byly tím hlavním, co nás donutilo přemýšlet, jak vytvářet oblečení a minimalizovat přitom dopad na naši planetu.

A/WEAR byla vytvořena ze zcela obnovitelných materiálu, takže naši zákazníci si mohou užít stejně kvalitní sportovní oblečení, pouze s minimalizovaným dopadem na životní prostředí. Jsme si vědomi toho, jaké škody a plýtvání může způsobit rychlá móda, a udělali jsme velký krok směrem od tohoto trendu.

Víme, že naše práce zde ještě není hotová, ale vědomě se snažíme změnit způsob, jakým věci děláme.

V čem je A/WEAR jiná?

Tahle kolekce je vyrobena ze 100% organické bavlny. To znamená, že nebyla v procesu použita žádná GMO semínka nebo toxické chemikálie, což má masivní dopad na to, kolik vody je na výrobu potřeba.

Výroba organického trička ušetří přes 1900 galonů vody ve srovnání s konvenční bavlnou, na kterou jsou použity chemikálie. 1

Report z roku 2014 od Textile Exchange napovídá, že organické pěstování bavlny namísto pěstování konvenčního má spoustu environmentálních benefitů – zredukuje použití vody o 91% a potřebu primární energie o 62%. 1

Navíc naše obaly jsou vyrobeny z cukrové třtiny, která je kompletně recyklovatelná.

Tahle kolekce je jednoduchá, ale přesto stylová, vyrobená šetrně a tak, aby vydržela. Zaručujeme, že to bude váš nový oblíbený outfit.

Podívejte se na pánskou kolekci níže nebo přeskočte rovnou k té dámské.

Pánská kolekce

A/WEAR Eko mikina

Vytvořena pro ležérní uvolněný styl s třídílnou kapucou a klokaní kapsou, tahle mikina nabízí teplo a pohodlí, ať už se chystáte dělat cokoliv. Má popuštěná ramena a ležérní švy, zkrátka zanechá dojem.

A/WEAR Eko tričko

Již brzy.

Základní kousek, který by vám neměl chybět. Naše tričko ze 100% organické bavlny je top volbou pro celodenní pohodlí. Má volnější střih, viditelné švy v detailu a MP logo.

A/WEAR Eko tepláky

Ideální pro každodenní pohodlí, tyhle tepláky nabízí ležérní styl s viditelnými švy v detailu, boční kapsu a žebrovanou gumu v pase, která má neodbarvované šňůrky. Jemný styl, ve kterém se budete cítit skvěle.

A/WEAR Eko kraťasy

Jedinečný kousek na rest days – naše kraťasy jsou perfektní pro uvolněný, pohodlný styl. Mají žebrovanou gumu v pase a neodbarvované šňůrky, je to kousek, který by vám neměl chybět.

Dámská kolekce

A/WEAR Eko mikina

Super uvolněný design s popuštěnými rameny. Tahle mikina bude okamžitě vaším novým favoritem. Má klokaní kapsu a třídílnou mikinu, ideální vrstva pro extra teplo.

A/WEAR Eko tepláky

Pokud jste aspoň trochu jako my, v karanténě jste si odvykli nosit džíny a teď je to otrava. S těmito úžasně pohodlnými tepláky se nebudete chtít převlékat už vůbec. Jsou vytvořené pro ležérní uvolněný styl, mají viditelné švy v detailu a neodbarvované šňůrky.

A/WEAR Eko žebrované tílko

Dokonalá kombinace s jakýmikoliv tepláky, legínami a kraťasy – toto žebrované tílko bude vypadat skvěle bez námahy. Má zkrácenou délku a MP logo.

A/WEAR Eko tričko

Základní kousek, na který se můžete pokaždé spolehnout. Je vyrobené ze 100% organické bavlny, je super jemné a budete se v něm cítit pohodlně po celý den, zatímco navíc nabízí ležérní oversized střih. Má viditelné švy v detailu a MP logo, klasický kousek pro každou sezónu.

 

1. Textile Exchange x Life Cycle Assessment 2014 Report.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein