Zpět na hlavní obsah
Recepty

Čoko koláč z tortilly

Čoko koláč z tortilly
Nela Hoskovcova
Autor a expert4 měsíců Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Máte chuť na něco sladkého, ale nechce se vám trávit věčnost v kuchyni? Vyzkoušejte tenhle tvarohový čoko koláč z tortilly podle @viktorie_hrazdilkova! Je neskutečně jednoduchý, neskutečně dobrý a neskutečně makrofriendly! Zkrátka všechno, co si můžeme přát. Takhle na to.

Ingredience

  • 1 tortilla
  • 2 banány
  • 1 tvaroh
  • 2 malé vejce
  • 1 polévková lžíce kakaa
  • vanilkové Flavdrops
  • hrst jahod

Postup 

  1. Tortillu dejte do koláčové formy, přidejte na kolečka nakrájený banán a poté přidejte směs tvarohu, vajec, kakaa a vanilkových kapiček Flavdrops (4 kapky stačí). 
  2. Dejte péct na 180°/20 min a po upečení přidejte rozvařené jahody ochucené opět vanilkovými Flavdrops. 
  3. Nechte chvíli vychladnout a poté vychutnávejte.

 

Nutriční informace na 1ks (1/8): 

Kalorie 85
Tuky 2,2g
Sacharidy 9,78g
Bílkoviny 6,5g

 

Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein