Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

Bodybuildeři zkouší Puppy Jógu

Bodybuildeři zkouší Puppy Jógu
Joni McMullen
Autor a expert1 rok Ago
Zobrazit profil Joni McMullen

Matt Morsia vyměnil ve svém novém YouTube videu fitko za jóga studio a vzal s sebou svého bodybuildingového parťáka Paula Olima a spolu si dali hodinu štěněčí puppy jógy.

Co je puppy jóga?

Puppy jóga je nejnovější fitness trend, který zaútočil na internet. Název to celkem jasně vysvětluje – spojení jógy a štěňátek v relaxační hodině jógy – tohle je víc než jen fitness hodina plná jógových pozic, tahle zahrnuje i mazlení.

Když si Matt a Paul dali polohu dítěte, přiřítila se k nim skupinka Shiba štěňátek a poskytla tak vítané rozptýlení.

https://www.youtube.com/watch?v=bp7zAUZLFFs&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.myprotein.com%2F&feature=emb_logo

Jak jim to šlo

Matt přiznal, že jógu zkoušel jen jednou a že není zrovna nejohebnější. Paul byl víc nadšený ze štěňátek než z jógy: „Miluju štěňata, ale nejsem dobrý v józe. Jsem trochu ztuhlý.“

Shiba štěňátka na Matta a Paula čekala, když přišli, takže se stihli usadit, než hodina začala.

Nezačalo to úplně slavně – Matt a Paul měli problémy sednout si do tureckého sedu – že by jóga a bodybuiding nebyly nejlepší kámoši?

Jakmile se připravili na podložce, moc jógy se nekonalo – Matt a Paul strávili většinu času mazlením štěňátek nebo vyhýbáním se tomu, aby si na ně sedli.

„Musíte si plně uvědomovat svoji pozici, nechcete rozmačkat žádná štěňátka,“ řekl Matt, když se čtyři štěňátka motala kolem jeho polohy dítěte.

Jedním z neočekávaných nebezpečí puppy jógy bylo to, že Shiba štěňátka čůrala na podlahu, Paulovu podložku a před instruktora. To chlapce ale nezastavilo a cvičili dál a každých pár minut si dávali pauzu, aby si pohráli s pejsky.

Verdikt

Matt a Paul mazlili štěňátka ještě na konci hodiny. „Nechtěl jsem, aby to skončilo,“ řekl Matt. „Nikdy jsem nechtěl psa víc než právě teď.“

Matt je toho názoru, že pokud jste ve stresu nebo máte úzkosti, měli byste puppy jógu vyzkoušet, jelikož to byla „nejvíc relaxační zážitek“ jeho života.

Co si z článku odnést

Puppy jóga je, zdá se, pro každého – i pro bodybuildery. Pokud jste to nikdy nezkoušeli, zkuste to. Možná si úplně nevylepšíte jógové pozice, ale zato se pořádně pomazlíte.

Joni McMullen
Autor a expert
Zobrazit profil Joni McMullen
myprotein