Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Suplementy pro Energii & Soustředěnost | Myamino Energy

Suplementy pro Energii & Soustředěnost | Myamino Energy
Nicol Cerna
Autor a expert6 let Ago
Zobrazit profil Nicol Cerna
Co je Myamino Energy?

Ačkoliv byly aminokyseliny dříve spojovány pouze s kulturisty a vzpěrači, dnes se stávají populárními mezi všemi návštěvníky posiloven, fanoušky jógy nebo týmových sportů, těmi, kdo mají fyzicky a psychicky náročnou práci a, což může být zvláštní, hráči videoher. To ani nezmiňujeme studenty, ať je zkouškové nebo jen chcete déle vydržet při návštěvě knihovny, Myamino Energy funguje jako zdravá alternativa ke kávě pro podporu Vašeho soustředění kdykoliv během dne.

Tento přechod do mainstreamu otevřel zcela nový svět možností pro ty, kteří chtějí vypadat a cítit se skvěle, ale jejich životní styl je příliš náročný pro zařazení tréninku v posilovně do jejich kalendáře. Samozřejmě, v žádném případě neříkáme, že suplementy mohou nahradit správnou stravu a tréninkový plán, na druhou stranu nováčci a lidé se sedavým životním stylem ve větší míře objevují potenciál těchto produktů, které mohou podpořit dosažení jejich sportovních a/nebo zdravotních cílů.

Proč tedy aminokyseliny zaujaly tak širokou masu lidí a jaké jsou benefity spojení aminokyselin se stimulanty? Kromě toho, měli byste přidávat tyto produkty do denního jídelníčku, a pokud ano, jaké faktory by měly ovlivňovat Vaše rozhodnutí?

Aminokyseliny pro Energii & Soustředěnost

Spojením výhod aminokyselin v podobě soustředění, energie a budování svalů, Myamino Energy nabízí řadu benefitů pro ty, kteří chtějí extra povzbuzení během tréninku. Od ranní rozcvičky po doplnění energie během tréninku, Myamino Energy splní Vaše požadavky.

Většina suplementů s aminokyselinami obsahuje vysokou koncentraci BCAA, specificky leucin, izoleucin a valin. Tady jsme proto, abychom lépe poznali směs Myamino Energy a abychom Vám poskytli dostatečné informace o naší nejnovější inovaci.

Složení Myamino Energy

Myamino Energy je krok kupředu ve Vašem snažení. Obsahuje 15 ingrediencí v každé porci, včetně dalších aminokyselin a citrulin malátu a je díky tomu ideálním suplementem pro ty, kdo chtějí zvýšit hladinu energie a udržet svaly během dne.

Hledáte extra nakopnutí? To nakopnutí je k dispozici při použití Myamino Energy, produkt obsahuje dvě přírodní látky, které obsahují kolem 100 mg kofeinu na porci, získaného z extraktů zeleného čaje a zelené kávy. Tyto přírodní zdroje kofeinu znamenají, že Myamino Energy je ideální energetický nápoj pro Vaše tréninky.

Jak aminokyseliny fungují? | Věda

Myamino Energy obsahuje řadu aminokyselin pro podporu regenerace, zvýšení výkonu svalů a prevence rozpadu svalové hmoty. Nejdůležitěji ze všeho, tato přelomová směs obsahuje glutamin (pro regeneraci svalů), citrulin (pro extra nakopnutí) a tři hlavní BCAA, díky čemu tvoří silnou směs „vše v jednom“, která efektivně funguje jako suplement před, během i po tréninku.

Vzhledem k nízkému obsahu cukru a kalorií, tento skvělý přípravek nezpůsobí Váš krach, ani nadměrné napnutí Vašeho pásku. Perfektní pro lidi na dietě, Myamino Energy poskytuje všechny aminokyseliny, které potřebujete pro podporu regenerace svalů během kalorického deficitu při absolvování náročného HIIT tréninku. Zmínili jsme už to, že také obsahuje zelený čaj a zelenou kávu? Že ne? Věděli jste, že tyto přírodní látky jsou také spojovány se snižováním hmotnosti? Všechny tyto výhody jsou spojeny do Myamino Energy, jednoho z nejlepších suplementů pro doplnění energie a snížení hmotnosti.

Kdy Myamino Energy užívat?

Ačkoliv je Myamino Energy energetická směs pro každý okamžik, pro to správné nakopnutí během Vašeho Leg day doporučujeme konzumovat 1-3 porce před tréninkem. To však neznamená, že bychom Vás chtěli odrazovat od nastartování Vašeho pondělního rána s tímto skvělým životabudičem nebo dokonce od úlevy po náročném potréninkovém vyčerpání.

Zásobte se ze široké nabídky příchutí od Modré maliny po Broskev & Mango – je na čase osvěžit Váš životní styl.

Návod k Myamino Energy – Méně podrobností

Takže jste dočetli až sem, ale přestáváte se soustředit. Nebojte, zjednodušili jsme obsah a vytvořili manuál k používání Myamino Energy pouze pro Vás – konec konců, je vyroben, aby Vás udržel ve střehu.

S pouze 100 mg kofeinu v jedné porci si můžete dopřát více nebo méně, v závislosti na Vašich denních cílech a potřebách. Objevte Vaše možnosti níže.

Kdy? Kolik? Proč?
Ráno 1-2 porce Buďte připraveni na Vaši první schůzku, skvěle chutnající ranní probuzení.
Poledne 1-2 porce Ideální životabudič během pracovního dne, udržuje svalovou hmotu, když necvičíte – bonus!
Před tréninkem 2-3 porce Zvyšte intenzitu Vašeho tréninku s 2-3 porcemi před tréninkem. Zvýšení pozornosti, ostražitosti a energie nejsou jediné benefity, které Myamino Energy poskytuje. Zvýšení proudění krve, ochrana svalů a zrychlení syntézy bílkovin jsou také výhody pro Vás a pomáhají Vašemu progresu a regeneraci.

 

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Nicol Cerna
Autor a expert
Zobrazit profil Nicol Cerna
myprotein