Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Ultimátní průvodce vánočními dárky | Dárky pro osobní trenéry

Ultimátní průvodce vánočními dárky | Dárky pro osobní trenéry
Evangeline Howarth
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Osobní trenéři to měli letos těžké, jelikož byla fitka tak dlouho zavřená. Takže jak jinak jim vyjádřit svou podporu než perfektním vánočním dárkem? Od té nejlepší výživy, která jim pomůže během náročného tréninku venku i vevnitř, máme pro vás seznam skvělých dárků pro osobní trenéry.

1. Limitovaný vánoční golden box

Tenhle golden box je plný věcí, které jim o Vánocích udělají radost. Obsahuje lahodný Golden Impact Whey Protein a naše nejpopulárnější proteinové tyčinky, Golden šestivrstvé tyčinky. Je v něm navíc také ručník a zlatý kovový shaker.

2. MP Essentials bunda (Pánská i dámská)

Udržte je v teple na cestě do práce nebo během venkovních tréninků díky téhle bundě, která byla speciálně vytvořená tak, aby je ochránila před všemi vlivy počasí. Zvenčí odpuzuje vodu a má několik kapes na zip na všechny cennosti, takže můžou pohodlně vést venkovní tréninky i v ty nejchladnější dny.

3. Galonový hydrátor

Ušetřete jim cesty ke kohoutku s tímhle galonovým hydrátorem. Je z odolnho materiálu a má úchyt pro snadné pití, nerezové víčko a vydrží každý den ve fitku, v parku, zkrátka kdekoliv, kde zrovna trénují.

4. Odporové gumy

Základní vybavení každého osobního trenéra, odporové gumy jsou perfektním dodatkem na trénink kdekoliv. Přichází v několika různých stupních odporu od 2 do 54 kg, takže budou moci klienty otestovat na spoustu různých způsobů.

5. MP Gym Holdall

S tím vším, co je zapotřebí, aby z vás byl dobrý osobní trenér, budou potřebovat pořádnou tašku, ve které budou moci nosit všechno potřebné. Ať už jsou to svačinky, které si můžou sníst mezi klienty, nebo extra vrstvy oblečení na venkovní trénink, tahle holdall má prostor na všechno. Má voděodolný základ a vydrží, i když ji pohodí někde venku. Má taky dostatečně velkou kapsu na boty a vnitřní kapsu na zip na cennosti.

6. MP Seamless šátek

Venkovní tréninky v zimě mohou být náročné. Darujte jim proto tento šátek, který jim pomůže v chladná rána. Má šňůrku, která ho udrží na místě nehledě na to, jak moc se budou hýbat, a hezky je tak zahřeje.

7. Šestivrstvá tyčinka

Víme, že může být náročné dostatečně se najíst mezi klienty, ale tahle tyčinka zajistí, že budou schopni hned poté zase pokračovat. Má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah cukru, takže je zasytí na delší dobu. A ty lahodné příchutě jsou důvodem, proč je to naše nejoblíbenější proteinová svačinka – nyní se na přestávku budou těšit ještě o to víc.

8. THE Pre-Workout+

Dodejte jim energii na ranní tréninky s klienty s naším THE Pre-Workout+. Víme, že vstávat za tmy a ještě motivovat ostatní může být docela náročné, takže jim pomozte s naší nejsilnější pre-workout směsí. Obsahuje postupně se uvolňující kofein, takže jim pomůže přečkat i ten nejdelší trénink.

9. BCAA Drink

Dodejte jim extra dávku energie během tréninku s tímhle rychlým BCAA drinkem. Plný aminokyselin, kofeinu a vitamínů skupiny B, tenhle trénink je perfektním nakopnutím kdykoliv je to potřeba, bez nutnosti ho míchat.

Co si z článku odnést

Letošní rok byl pro osobní trenéry těžký, jelikož se museli adaptovat na nové způsoby tréninku mimo fitko, tak jim darujte něco speciálního, co je potěší a podpoří jejich úspěch v roce 2021.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein