Doprava zdarma od 1500 Kč Bezkonkurenční kvalita Slevy až 46% v aplikaci Získej 400 Kč? NOVÁ KOLEKCE
Tatiana Žideková x Myprotein
TAJEMNÁ SLEVA AŽ 40% | KÓD: MYSTERYCZ
EXTRA SLEVA 5% PŘI NÁKUPU 3KS OBLEČENÍ
+DÁRKY OD 1300KČ A 2200KČ ZDARMA
NAKUPOVAT
RECEPTY

Nízkokalorické lotusové Biscoff koblížky

Monica Green
Published: 01. 05. 2022 Autor: Monica Green
Autor a expert

Zack (

) se opět překonal. Přišel s receptem na tyhle lotusové Biscoff koblížky a je to snad jeho nejchutnější recept vůbec.

Nadýchané koblížky udělané s pomocí proteinového prášku, což podpoří vaše gains, a kaseinem na lepší regeneraci, navíc bohatě naplněné lahodnou lotusovou pomazánkou.

Počet koblížků: 12

Ingredience

Koblížky:

Glazura:

  • 40g bezkalorického práškového sladidla
  • 20ml neslazeného mandlového mléka
  • ½ lžičky vanilkové esence

Náplň:

  • 40g lotus Biscoff pomazánky

Postup

  1. Do misky prosijte mouku, kasein, syrovátku a prášek do pečiva a smíchejte.
  2. Přidejte řecký jogurt a smíchejte, aby vzniklo těsto. Pokud je příliš husté, přidejte trochu mléka.
  3. Až bude těsto hotové, vyválejte na velký čtverec a vykrojte 12 malých kruhů.
  4. Všechny kolečka z těsta vyválejte na jednotlivé kuličky a dejte do horkovzdušné fritézy na 5-6 minut na 200 stupňů.
  5. Mezitím, co se budou koblížky smažit, dejte do misky ingredience na glazuru a smíchejte.
  6. Až budou koblížky dopečené, vyndejte je z fritézy, udělejte do nich otvor a do něj dejte lotus pomazánku.
  7. Koblížky vyválejte v glazuře.
  8. Podle slov Zacka…“Vdechněte je všechny, jako kdyby to bylo vaše poslední jídlo.“

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 36
Tuky 1g
Sacharidy 3.5g
Bílkoviny 2.5g
Monica Green
Monica Green Autor a expert
Originally from London, Monica graduated with a degree in Philosophy from the University of Leeds, where she honed her writing skills at a popular student news website and discovered her passion for weight training. Now, she’s proud to combine her love of fitness with her talent for storytelling. Outside of work, Monica enjoys cooking, exploring new restaurants, and discovering scenic walking routes.

Související příspěvky