Zpět na hlavní obsah
Recepty

Křupavá cizrna v těstíčku

Křupavá cizrna v těstíčku
Nela Hoskovcova
Autor a expert9 měsíců Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova

Máte chuť na nějaké křupání k televizi nebo jen tak na svačinku? Pak vyzkoušejte tuhle křupavou cizrnu v těstíčku podle @viktorie_hrazdilkova! Je nabitá vlákninou a bílkovinami a tak skvěle chutná!

Počet porcí: 1

Ingredience

• 1 konzerva cizrny • 1 ČL sušeného česneku • 1 ČL mleté papriky • 1 PL BBQ omáčky • 1 PL sójové omáčky • 1 PL arašídového másla • Sůl

Postup:

1. Sterilovanou cizrnu propláchněte a dejte do misky. 2. Přidejte sušený česnek, mletou papriku, BBQ omáčku, sójovou omáčku a arašídové máslo. 3. Zamíchejte a ochucenou cizrnu dejte na plech s pečícím papírem. 4. Dejte péct na 200°C / 25 až 30 min. Po upečení nechejte vychladnout a nakonec případně dosolte.

Nutriční informace
Kalorie 358
Tuky 9,7g
Sacharidy 45,6g
Bílkoviny 22,1g

 

Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein