Zpět na hlavní obsah
Trénink

Tipy na ranní rutinu | Rady od předního londýnského životní coache

Tipy na ranní rutinu | Rady od předního londýnského životní coache
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Ne každý zvládne ráno vyskočit z postele připravený dobýt svět, to chápeme.

Co se týče perfektní ranní rutiny, každý je jiný, takže všechno je to o tom volit to, co nejlépe zapadá do našeho životního stylu a shoduje se s našimi cíli. Někteří lidé jsou nejproduktivnější večer a není na tom nic špatného, ale existuje pár věcí, které můžete udělat, abyste měli ten nejlepší možný start dne, i když třeba nemůžete před desátou s nikým ani mluvit.

Nick Hatter, přední londýnský životní coach, s námi sdílel pár prověřených a vyzkoušených tipů na tu nejefektivnější, zdravou a produktivní ranní rutinu.

Nick je akreditovaný životní coach s obdivuhodným seznamem kvalifikací a titulů, ze kterých čerpal zkušenosti, včetně tréninku v psychodynamice a kognitivním behaviorálním coachingu. Mezi jeho klienty patří celebrity, CEO, herci, hudebníci, entrepreneuři a dokonce i další terapeuti.

Pokud si chcete vytvořit pozitivnější ranní rutinu, jste na tom správném místě.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ckLlasO8SCo&feature=emb_logo

Máme pro vás další podporu, která vám pomůže na cestě za dokonalou ranní rutinou, od praktických tipů na to, jak dřív vstávat po tipy na snídani, díky které se vám bude chtít z postele vstát o něco víc.

Neradi si necháváte trénink až na konec dne?

Nenapadá vás nic horšího, než se doslova vléct tréninkem po dlouhém dni Zoom meetingů a emailů? Někdy je volání gauče po tom všem prostě příliš lákavé. Pokud můžete obětovat těch několik ranních odkladů budíku, můžete si dát pořádný trénink ještě předtím, než budete mít čas se z toho vymluvit.

Recepty, které vás vyženou z postele

Opustit teplo peřiny bude mnohem snazší, pokud budete mít výbornou snídani, na kterou se můžete těšit, to nám věřte. Perfektní způsob, jak začít den pořádně.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein