Je to doslova, jako kdybyste si k snídani dali vláčný čokoládový dort.
Nedivíme se, že zapečené vločky jsou teď velkým internetovým trendem – snídaně nikdy nechutnala tak dobře. A nemusí vás zastrašit ani to, jak dobře vypadají, slibujeme, že tenhle bílkovinami nabitý recept je makro-friendly a skvěle zapadne do vašeho plánu.
Tyhle čokoládovo-lískooříškové zapečené vločky podle Nialla Kirklanda jsou hotové za pár minut a jsou perfektním způsobem, jak se zahřát během chladného rána.
Počet porcí: 2
Ingredience
- 100g vloček
- 1 odměrka Impact Whey Protein (Čokoládové brownie)
- 1/8 lžičky soli
- ½ lžičky prášku do pečiva
- 150ml mléka
- 1 lžíce javorového sirupu
- 1 vrchovatá lžíce Proteinové pomazánky (Čokoláda lískový oříšek)
Topingy podle chuti:
- 1 lžíce rozpuštěného arašídového másla
- Hrst čokoládových peciček
Postup
- Předehřejte troubu na 180 stupňů.
- V míse smíchejte vločky, syrovátkový protein, sůl a prášek do pečiva.
- Přidejte mléko a javorový sirup a smíchejte, dokud se ingredience nespojí.
- Rozdělejte směs do dvou malých zapékacích misek a do středu každé přidejte lžičku Proteinové pomazánky. Zakryjte trochou směsi a pečte 12 minut.
- Až se vločky dopečou, ozdobte trochou rozpuštěného arašídového másla a posypte čokoládovými pecičkami. Dobrou chuť!