Zpět na hlavní obsah
Recepty

Recept na 6vrstvý narozeninový freakshake

Recept na 6vrstvý narozeninový freakshake
Lauren Dawes
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Máme narozeniny! Každý ví, že na vaše narozeniny jdou všechna pravidla (makroživiny) z okna…

Tento recept na freakshake je rozhodně neodolatelný a úplně na vrcholu – přesně tak, jak by každá oslava měla být. Zažehněte jiskru a připravte si jeden hned teď jako super lahodnou potréninkovou dobrotu nebo si tento recept schovejte a vytáhněte se s ním při dalších narozeninách vašich milovaných. Koktejl je vlastně dárkem sám o sobě.

Porcí: 1

https://youtu.be/0qzY3OFMHtE

Ingredience

Na koktejl:

  • 350 ml mléka
  • 1 odměrka Impact Whey Protein (Narozeninový dort) Dostupné v Narozeninový box – limitovaná edice

Na dozdobení:

Postup

1. Nejdříve si připravte polevu přidáním moučkového cukru do misky a zalitím teplou vodou tak, aby vznikla hmota, která je dostatečně hustá, aby držela na lžíci. Přidejte FlavDrops pro extra příchuť a barvu.

2. Obalte vnější hranu sklenice polevou a jedlými třpytkami. Následně sklenici postavte, aby mohla poleva kapat po stranách.

3. Mezitím si překrojte 6vrstvou tyčinku napůl. Nechte jednu půlku tak, jak je a druhou nakrájejte na kousky zhruba 1 cm široké.

4. Následně smíchejte v mixéru nebo shakeru mléko a protein tak, aby vznikl jemný a krémový koktejl.

5. Vlijte koktejl do sklenice a ozdobte šlehačkou. Následně použijte dřevěné špejle pro upevnění kousku narozeninového dortu a druhé půlky 6vrstvé tyčinky.

6. Umístěte dva plátky 6vrstvé tyčinky na vrchol šlehačky a ozdobte štědrou vrstvou jedlých třpytek.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein