Extra hustá a krémová, tohle vás zaručeně zahřeje během zimních dnů.
Co se týče horké čokolády, bere to Niall Kirkland vážně. Bohatý a naprosto lahodný, tenhle horký nápoj je plné sladké, čokoládové chuti a také bílkovin.
Trikem, jak vykouzlíte perfektní konzistenci, je nejprve prošejkovat protein a mléko, poté zlehka a postupně zahřát za stálého míchání. A pokud to máte rádi husté, Niallův trik je přidat trochu kukuřičné krupice. Lahůdka.
Ideální jako dopolední svačinka nebo dezert po večeři během studených večerů. K této dobrotě se budete vracet celou zimu, to nám věřte.
Počet porcí: 1
Příprava: 2 minuty
Vaření: 5 minut
Ingredience
- 1 odměrka Impact Whey Protein (čokoláda)
- 250ml mléka
- 1 lžíce kakaa
- ½ lžičky kukuřičné krupice
- Kůra z ½ pomeranče
- 1 špetka soli
- K podávání: light šlehačka
Postup
- Nejprve dejte protein a mléko a prošejkujte do hladka, aby ve směsi nebyly žádné hrudky.
- Proteinový shake dejte do hrnce, přidejte kakao a kukuřičnou krupici a prošlehejte, dokud se vše nespojí. Pak přidejte pomerančovou kůru, špetku soli a znovu prošlehejte.
- Začněte velmi opatrně zahřívat hrnec na mírném plamenu za stálého míchání. Dávejte pozor, abyste směs nezahřáli příliš, protože směs se může snadno spálit a srazit se. Zahřívejte asi 3-4 minuty, dokud nezhoustne.
- Okamžitě podávejte a ozdobte šlehačkou.