Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Pořiďte si tyhle limitované kousky během Impact Week

Pořiďte si tyhle limitované kousky během Impact Week
Evangeline Howarth
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Během našeho prvního Impact Week vám přinášíme nové exkluzivní příchutě našich nejoblíbenějších produktů, stejně tak jako úplně nové úžasné produkty.

Jako kdyby týden skvělých slev na náš sortiment nebylo dost, máme pro vás navíc lahodné novinky v rodině Clear Protein a Layered Bar.

Zbrusu nová příchuť modrá malina

Milujeme experimentovat s novými příchutěmi, ale někdy je ještě lepší oživit klasiku. Pokud vás modrá malina nepřenáší zpátky do dětství, tak to je nám líto.

Tuhle nostalgickou příchuť můžete najít ne v jednom, ale ve třech našich Clear Protein produktech, takže si ji můžete vychutnat, ať už jsou vaše cíle jakékoliv. A výjimečná příchuť také potřebuje výjimečný vzhled, takže jsme do našich Clear Proteinů v příchuti modrá malina přidali třpytky, aby vypadaly tak dobře, jako chutnají.

Dejte odměrku Clear Whey Proteinu, Clear Vegan Proteinu nebo Clear Kolagenu do ledové vody a vytvořte si tak lahodný osvěžující drink. Pokud chcete něco ještě víc extra, rozmixujte s ledem a ozdobte deštníčkem a máte skvělý mocktail.

Pokud jste ještě nevyzkoušeli Clear Protein, kde jste byli celou tu dobu? Je to perfektní šťavnatý drink plný bílkovin, který skvěle podpoří váš tréninkový plán nebo odpočinkový den.

 

Představujeme *křupavé* vrstvené tyčinky

Naše nejprodávanější tyčinka přichází s dvěma novými lahodnými příchutěmi a tentokrát jsme přidali vrstvu křupinek.

Pokud milujete lahodné, křupavé, ale přesto měkké tyčinky, pak je tahle přesně pro vás. Má nízký obsah cukru, vysoký obsah bílkovin a je plná lahodné chuti. Vyberte si ze skvělých nových příchutí Bílá čokoláda a arašídové máslo nebo Čokoláda a karamel a slibujeme, že nebudete zklamaní.

A to jste si mysleli, že vrstvené tyčinky už nemohou být lepší…

Otevřete si plechovku Vegan proteinové vody

Bublinkové nápoje možná skvěle zahánějí žízeň, ale ne vždy jsou plné těch správných živin. Alespoň tomu tak bylo doteď. Představujeme vám Bublinkovou vegan proteinovou vodu.

Ideální způsob, jak se během dne probrat díky přírodním zdrojům kofeinu, bez cukru, se spoustou bílkovin a ve dvou osvěžujících příchutích – Mixed Berry a Citron s limetkou.

Nemusíte nic mixovat, jelikož tenhle nápoj je hotový v plechovce, kterou můžete recyklovat.

Pijte svoje vitamíny

Jste unavení z nákupů v našich slevách? Máme pro vás perfektní způsob, jak dobít baterky – náš nový Hotový vitamínový nápoj.

Jsou bez cukru a s obsahem kofeinu, tyhle drinky jsou vytvořené tak, aby vás přirozeně povzbudily za pomoci dávky vitamínů a minerálů. Vyberte si z:

  • Obrana (Pomeranč a mango) – posilte svůj imunitní systém a bojujte proti únavě
  • Soustředění (Tropic) – podpořte svou mentální sílu a bojujte proti únavě
  • Rozzařte se (Broskvový čaj) – pro krásné, silné vlasy, pokožku a nehty
  • Dobijte se (Malina a třešeň) – balanc pro vaši energii, imunitu a elektrolyty

Vytvořené tak, abyste z každého dne dostali maximum, ale to není všechno. Kdyby tenhle wellness boost nebyl dost, tyhle ovocné a osvěžující příchutě si prostě zamilujete.

Co si z článku odnést

Některé z těchto úžasných nových příchutí nebudou k dostání dlouho, stejně tak jako Impact Week slevy, takže pokud se vám líbí, jak to zní, víte, co máte dělat!

Tím Impact Week nekončí – omrkněte naše zbrusu nové limitované oblečení a Impact Week akce…

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein