Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

THE Carb Crusher | Považujte chutě na sladké za poražené

THE Carb Crusher | Považujte chutě na sladké za poražené
Jennifer Blow
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Co je THE Carb Crusher?

Věděli jste, že průměrná čokoládová tyčinka ze supermarketu obsahuje zhruba 25 g cukru? Tyčinka je plná prázdných kalorií, to je 100 % Vašeho doporučeného denního příjmu v jedné svačině. Pokud neustále hledáte něco, co zažene chuť na sladké a zároveň nezničí Vaši dietu, pak je naše nejnovější inovace řešením právě pro vás.

THE Carb Crusher je bezkonkurenční svačinka s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cukru – vytvořeno jako svačina pro ty, kteří milují sladké. Každá skvělá tyčinka obsahuje masivních 21 g bílkovin a v průměru 100 % doporučené denní dávky 20 různých esenciálních vitamínů a minerálů – to vše s maximálně 2,7 g „impact sacharidů“ (to jsou ty, které vystřelí hladinu krevní glukózy mimo tabulky). Ať odcházíte z kanceláře nebo z posilovny, můžete svačit na cestě, ale tentokrát bez výčitek.

Suroviny

Obsahuje 21 g vysoce kvalitních bílkovin, THE Carb Crusher doplní do vaší diety, potřebné pro budování svalů, palivo pro vaše tréninky a udrží vás na vrcholu vašeho fitness života. Bílkoviny jsou nezbytnou látkou pro budování a udržování svalové hmoty a poskytují tělu esenciální aminokyseliny, které potřebuje pro posunutí vašeho tréninku na další úroveň a zajištění toho, že budete správně regenerovat – a zároveň správně svačit.

Obohaceno o 100 % doporučené denní dávky 20 různých esenciálních vitamínů a minerálů. Ať je váš cíl jakýkoliv, THE Carb Crusher zajistí dodání zdravých látek, které vaše tělo potřebuje i pro své kvalitní každodenní fungování.

Nejlepší vlastností tyčinky THE Carb Crusher je to, že obsahuje maximálně 2,7 g „impact sacharidů“ – to jsou ty, které vystřelí hladinu krevní glukózy do výšin a způsobí nechtěné ukládání tuku a zastaví schopnost vašeho tělo pálit tuk. Při tom všem nabízí tyčinky Carb Crusher tak skvělou chuť, že je budete chtít vyměnit za dezerty.

 

Co jsou „Impact sacharidy“?

„Impact sacharidy“ je označení pro sacharidy, které způsobují prudký nárůst glukózy v krevním oběhu (mají vysoký glykemický index). Důvodem toho, že tyto sacharidy způsobují prudký nárůst krevního cukru je to, že jsou tvořeny pouze jednou nebo dvěma jednotkami glukózy. To znamená, že tělo je nepotřebuje štěpit, aby je mohlo trávit a jsou proto dostupné rychle po konzumaci. Přirozeně se vyskytují v řadě potravin jako je ovoce a zelenina, ale ty, kterým se musíme vyhýbat, jsou přidané cukry ve sladkostech a zákuscích.

Pokud se chystáte podstoupit vytrvalostní trénink, konzumace jednoduchých sacharidů není špatná, ale kdykoliv jindy vás konzumace potravin s velkým množstvím přidaného cukru vystaví následné prudké ztrátě energie, při které bude náročné uhlídat vaše chutě na sladké.

Když je cukr přirozeně uvolněn do krevního oběhu po jídle, hormon inzulin je uvolněn slinivkou. Inzulin sbírá cukru, aby ho mohl využít jako energii a také skladuje přebytky jako glykogen (zásoby sacharidu) a zásoby tuku. Čím vyšší je hladina krevního cukru, tím pravděpodobněji se přebytečná energie uloží jako tuk, a ačkoliv je inzulin vylučován, váš spalovací potenciál bude výrazně snížen.

 

Kdy si THE Carb Crusher vychutnat?

Kdykoliv na vás přijde chuť na sladké – doma, v práci nebo ihned po tréninku. Díky nízkému obsahu cukru nenaruší Vaši dietu.

 

3 lahodné příchuti

Najít svačinku, která vystoupí ze zástupu jiných v chuti i nutričním složení může být náročné, ale THE Carb Crush oboje nabízí. Všechny tři příchutě, které jsou k dispozici si budete chtít nacpat do tašky do posilovny a být připraveni zahnat vaše touhy.

Hořká čokoláda a mořská sůl

Jemný a vláčný základ hořkosladké čokolády obohacený o špetku mořské soli vytváří chuťovou senzaci společně se štědrou vrstvou karamelu a křupinek – to vše je polito sametově jemnou hořkou čokoládou.

Jahodový cheesecake

Namočeno v mléčné čokoládě, základ v podobě jemného jahodového cheesecaku je doplněn o křupky a společně nabízí chuť oblíbeného dezertu doplněného o vláčný karamel.

Karamel a ořechy

Neodolatelný oříškový základ a vrstva jemného karamelu poskytují bohatou chuť, po které se vám budou sbíhat sliny – a to vše je polito mléčnou čokoládou

 

Náš verdikt o THE Carb Crusher? Odrazte nápor nezdravého jídla a připravte si do tašky jednu tyčinku, která vaše chutě spolehlivě zažene.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein