Zpět na hlavní obsah
Recepty

Barbie fit popcorn

Barbie fit popcorn
Nela Hoskovcova
Autor a expert8 měsíců Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova

Filmem letošního léta je asi jednoznačně Barbie. Tak proč si třeba k jeho sledování neudělat tématickou pochoutku? Tenhle růžový popcorn podle @viktorie_hrazdilkova nejen báječně vypadá, ale také tak chutná – a navíc v sobě ukrývá úctyhodných 30g bílkovin. Tak pojďme na to!

VIDEORECEPT ZDE

Ingredience:

  • 60g neochuceného popcornu
  • 1 PL bílého čoko krému
  • 1 ČL řepového prachu
  • 1/2 odměrky proteinu
Poleva:
  • 1/2 odměrky proteinu
  • 3 PL řepové šťávy
  • růžový posyp

Postup:

  1. Neochucený popcorn udělejte buď na pánvi, nebo v mikrovlnce (cca 4 min).
  2. Následně dejte na pár sekund (cca 20s) do mikrovlnky bílý čoko proteinový krém a poté do něj přidejte řepový prach.
  3. Vzniklou růžovou směs dejte na popcorn a zamíchejte. Následně můžete přidat ještě půl odměrky proteinu. Pro extra "Barbie look" přidejte ještě polevu a růžový posyp.

Nutriční informace

Kalorie 468
Tuky 16,1g
Sacharidy 50,1g
Bílkoviny 30,6g

 

Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein