Zpět na hlavní obsah
Styl

Zaměřeno na styl: Probuďte svou vnitřní šelmu, dámy

Zaměřeno na styl: Probuďte svou vnitřní šelmu, dámy
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Naši návrháři se do toho zase obuli s tímhle výjimečným Animal Print Seamless setem.

Teď není ta správná doba schovávat se za nudný vzor. Nechte dominovat svou divokou stránku a pusťte se do tréninků s takovým sebevědomím, které jste dosud nepoznali.

S naším zebrovaným vzorem ve třech úžasných barvách se za vámi zaručeně budou lidé otáčet v ten moment, kdy vykročíte ze šaten.

Ať už si vyberete jemnější kombinaci černé a praline, skvělou pastel candy a břidlicové nebo temně břidlicové a stargazer – bude těžké jen tak míjet zrcadla a nezastavit se.

https://www.instagram.com/p/B8zAnU5jAjB/?utm_source=ig_embed

Ta technická část

Dobře, takže jsme vám už řekli, jak skvěle to vypadá…ale když se jedná o set jako tenhle, pravděpodobně není od věci to zmínit znovu. Tyhle kousky jsou božské.

Netvoříme ale jen styl – myslíme i na funkčnost.

Legíny na sobě mají konturující panely pro zvýraznění křivek a mají lichotivý vysoký pas, aby kryly a podpořily během každého pohybu.

Naši návrháři navíc vždycky myslí i na vaše pohodlí, což je důvod, proč byly tyhle legíny vytvořeny s pletenou gumou v pase a se švy, které nedráždí kůži. Není nic horšího, než když vás svědivý šev rozptyluje od dřepů.

https://www.instagram.com/p/B8ykUn1Aqx4/?utm_source=ig_embed

Abychom tomu dodali ještě třešničku na dortu, odvádějí pot pomocí technologie, která pomáhá vytáhnout vlhkost pryč z těla během cvičení, díky čemuž zůstanete v pohodlí a chládku i během náročných setů.

Co se týče sportovní podprsenky, byla podpora naší prioritou. Má lichotivá, na zádech překřížená ramínka, díky čemuž se budete moci volně pohybovat, ať už se protahujete na józe nebo jedete angličáky.

Navíc má také silnou spodní gumu pro pohodlné krytí – tato prodloužená délka je skvělá například když se nechcete úplně odhalovat ve sportovní podprsence a legínách.

A co víc, zakončená je vázanými okraji, aby byla prodyšnější, a má odnímatelné košíčky. My říkáme ano.

https://www.instagram.com/p/B8y8OGKH2dG/?utm_source=ig_embed

Na co čekáte? Pořiďte si svůj Animal Print Seamless set i vy.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein