Zpět na hlavní obsah
Recepty

Nepečené čoko kostky

Nepečené čoko kostky
Nela Hoskovcova
Autor a expert1 rok Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova

Receptů na jednoduché dobroty, kvůli kterým nemusíme zapínat troubu a na které nám stačí jen pár ingrediencí, není nikdy dost. A když jsou navíc ještě s nízkým obsahem kalorií, ale zato se spoustou lahodné chuti, není nad čím váhat! @viktorie_hrazdilkova to opět dokázala – tyhle nepečené čokoládové kostky musíte vyzkoušet!

 Počet porcí: 12

VIDEORECEPT ZDE

Ingredience:

  • 6 rýžových chlebíčků
  • 100g bílého jogurtu
  • vanilkové Flavdrops
  • 1 lžíce kakaa
  • 1 lžíce arašídového másla
  • lyofilizované maliny

Postup:

  1. Rýžové chlebíčky rozdrtíme.
  2. V míse smícháme jogurt, vanilkové Flavdrops, kakao a arašídové máslo.
  3. Tuto směs přidáme k rozdrceným rýžovým chlebíčkům a dobře promícháme (nejlépe rukama).
  4. Směs dáme na pečící papír (můžeme ještě přidat arašídové máslo a lyofilizované maliny) a poté dáme na 2 hodiny do mrazáku. Nakrájíme a vychutnáváme.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 47
Tuky 2g
Sacharidy 4,6g
Bílkoviny 2,6g

 

Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein