Zpět na hlavní obsah
Strava

Snack on Track: 3 případy, kdy potřebujete rychlou, praktickou svačinku a co si dát

Snack on Track: 3 případy, kdy potřebujete rychlou, praktickou svačinku a co si dát
Evangeline Howarth
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Není nic horšího, než když musíte pobíhat kolem s prázdným žaludkem – obzvlášť, pokud máte před sebou naplánovaný náročný trénink.

Víme, že ne všichni máte hodiny na přípravu perfektních, nutričně vyvážených proteinových kuliček obalovaných v drcených mandlích, s láskou zabalené v krabičce, takže jsme tu, abychom vám pomohli, když to vy (a váš žaludek) potřebujete nejvíc.

My tenhle pocit známe moc dobře, takže jsme pro vás dali dohromady tři zbrusu nové svačinky, které vás udrží na nohou až do večeře. Proč tyhle 3? Protože si myslíme, že každý den jsou tři situace, kdy se to prostě bez pořádné svačinky neobejde.

1. Ranní shon

Pokud vstáváte brzy, možná si rádi odjedete trénink, než zamíříte do práce. Co ale už tak rádi asi nemáte, je ta cesta bez svačinky s vysokým obsahem bílkovin a sacharidů.

Přijít do kanceláře po tréninku a muset se vyrovnat s dlouhým to-do listem od šéfa je na prázdný žaludek prostě jedno velké ne. Než se váš žaludek ozve přes celou kancelář, sáhněte po Oat Bake.

Tahle lahodná měkká tyčinka je perfektní dopolední svačinkou s 18g bílkovin a pouhými 3,8g cukru, která vás udrží příjemně nasycené až do oběda.

Přichází ve dvou příchutích – Chocolate Chip a Berry + White Choc Chip – tuhle svačinku si můžete strčit do tašky a okamžitě se do ní pustit, aniž byste vybočili ze své rutiny a maker.

2. Odpolední únava

Jsou 4 odpoledne, vy už byste to klidně zabalili a ve vytopené kanceláři je těžké udržet otevřené oči. Potřebujete něco rychlého, na čem si můžete bez přemýšlení smlsnout a co vám zabrání pustit se do piksly se sušenkami.

Opět pro vás máme perfektní řešení – je čas si do stolku připravit náš Nuts Mix.

Místo toho, abyste do sebe ládovali pytlíky brambůrků, otevřete si balíček těchto kořeněného, slaného mixu oříšků. Ořechy vás skvěle zasytí, jsou nabité bílkovinami a zdravými tuky, perfektní na podporu vašich gains.

Nuts Mix přichází ve třech lahodných příchutích – Chilli a limetka, BBQ a Mořská sůl a černý pepř – perfektní pro pohlazení chuťových buněk a odpolední dobití energie.

3. Když už prostě nemůžete dál

Ať už se potřebujete dostat přes druhou polovinu vašeho běhu nebo jízdy na kole nebo jste na cestě do fitka po dlouhém těžkém dni v práci – potřebujete tyčinku, která vás nabudí.

Máme pro vás jednu perfektní, kterou si můžete dát do kapsy nebo do tašky na trénink – lahodnou Nuts Bar. Tahle pečená proteinová sušenka s ořechy a semínky s čokoládovou polevou je ultimátní odměnou pro vaše chuťové pohárky i vaše tělo.

Má okolo 12g bílkovin a 7g vlákniny – tahle tyčinka vás zkrátka zasytí a dodá vám energii za každé situace.

Všichni milovníci ořechů, zakousněte se do Peanut Butter Nuts Bar, a všichni milovníci sladkého se nebudou moci nabažit příchutě Slaný karamel.

Co si z článku odnést

Pokud jste v jednom kole od chvíle, kdy se ráno vzbudíte, tyhle rychlé praktické svačinky nejen skvěle zapadnou do vašich maker, ale pomohou vám dostat se i přes ty nejtěžší dny, které ještě k tomu budete schopni zakončit tvrdým tréninkem.

‚Snack on Track‘ s lahodnými Oat Bakes, Mixed Nuts a Nuts Bar – podívejte se na celou řadu našich svačinek.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein