Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinová našlehaná káva na dva způsoby

Proteinová našlehaná káva na dva způsoby
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Našlehaná káva byla poslední dobou trendem – a tady je návod, jak si připravit verzi s vysokým obsahem bílkovin.

Pravděpodobně jste už viděli našlehanou kávu, že? Ta kávová lahůdka z Instagramu. Tenhle trend začal v Jižní Koreji, ale poté se dostal na TikTok (jako spousta populárních věcí v téhle době) a ten zbytek už je historie.

Je to úžasně lehký a krémový způsob, jak si vychutnat svou dávku kofeinu, ještě lépe chutná venku na sluníčku.

Pochopitelně jsme si nemohli nechat ujít šanci přetvořit tenhle osvěžující nápoj do proteinové verze. Našlehaná káva je doslova nebe ve spojení se základem z proteinového shaku – tím víc, když náš Impact Whey Protein je k dostání v úžasných příchutích jako Iced Latte nebo stará dobrá Vanilka.

Pokud se snažíte omezovat kofein, nezoufejte – i pro vás něco máme. Zkuste vyměnit kávu za odměrku našeho Matcha Latte proteinového prášku.

https://www.youtube.com/watch?v=z1wS7Q4cqM8&feature=emb_logo

1. Iced Latte našlehaná káva

Ingredience

Postup

  • Do malé misky dejte kávu, cukr a horkou vodu a pomocí elektrického šlehače nebo metličky ingredience našlehejte, dokud nevznikne hladká směs s pěnou, která udrží tuhý ‚vrcholek‘.
  • Dále dejte do shakeru jakékoliv mléko a odměrku syrovátkového proteinu. Dobře prošejkujte, aby byl shake hladký a bez hrudek.
  • Nalijte proteinový shake do sklenice s ledem a lžící přidejte našlehanou kávovou směs. Dobrou chuť!
Kalorie Bílkoviny Sacharidy Tuky
313 27g 36g 5g
 

2. Našlehané Matcha Latte

Ingredience

Postup

  • Do malé misky dejte matcha protein, cukr a horkou vodu a pomocí elektrického šlehače nebo ručně ingredience vyšlehejte, dokud nevznikne hladká směs s pěnou, která udrží tuhý ‚vrcholek‘.
  • Nalijte mléko do sklenice s ledem a lžící přidejte našlehanou matcha směs. Dobrou chuť!
Kalorie Bílkoviny Sacharidy Tuky
301 27g 36g 5g

 

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein