Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

Přibral 7kg v 30ti denní transformaci

Přibral 7kg v 30ti denní transformaci
Emily Wilcock
Autor a expert1 rok Ago
Zobrazit profil Emily Wilcock

Joe Fazer je známý pro sdílení fitness rad se svými kamarády a followery. Nedávno se Joe cítil ještě štědřejší než jindy a rozhodl se pomoci někomu, koho vůbec nezná. Našel dvacetiletého studenta Louise a připravil mu třicetidenní transformační program. Louis to přijal.

Louis není v gymu žádným nováčkem, ale studium v jeho životě momentálně převládá, kvůli čemuž nejsou jeho trénink ani strava to, co bývaly. Ale pod Joeovým vedením se Louis těšil, až se dostane zpátky do svého gym režimu.

https://www.youtube.com/watch?v=PK-yMixqVvA&feature=emb_logo

Louis měl jen 30 dní na to, aby přibral, co nejvíc mohl, takže přišel na řadu striktní tréninkový plán. S tolika svalovými skupinami, na které potřeboval zacílit, bylo nejlogičtější dát si 3 tréninky celého těla týdně s odpočinkem mezi nimi. Louis cvičil v pondělí, ve středu a v pátek, díky čemuž měly jeho svaly dostatek času si odpočinout, než na to zase půjde.

Tréninkový plán:

Cvik Série/opakování
Bench press 3 série, 5 opakování
Dřep 3 série, 5 opakování
Shyby 3 série do selhání
Incline dumbbell press 2 série, 8-12 opakování a pak 10-15 opakování
Rows 3 série, 8-12 opakování a pak 10-15 opakování
Lateral raises 3 série do selhání
Pec flies 3 série do selhání

Ale gains nedosáhnete jen v gymu – strava je stejně tak důležitá. Joe toho spoustu sám vyzkoušel na vlastní kůži, takže zná nejlepší potraviny na budování svalů, a mohl tak vytvořit plán pro Louise.

První jídlo – vysokokalorický shake

  • 2 odměrky jahodového Impact Whey Proteinu
  • Hrst mražených borůvek
  • 20g ovesných vloček
  • Polotučné mléko
  • Řecký jogurt

Druhé jídlo – klasické kuře s rýží

  • 1,5 kuřecích prsou nebo 200g mletého masa s 5% tuku
  • Sáček rýže
  • Zelenina

Třetí jídlo (před tréninkem)

  • 1,5 kuřecích prsou
  • 3 wrapy
  • Clear Whey proteinový shake (po tréninku)

Čtvrté jídlo

  • 1,5 kuřecích prsou nebo 200g mletého masa s 5% tuku
  • Sáček rýže
  • Zelenina

Páté jídlo

  • Proteinový jogurt

Za pouhých 30 dní se Louisovi podařilo hezky nabrat. Pokud vám nestačí jen vizuální obraz, tady máte čísla: přibral 7kg ze 64kg na 71kg, jeho dřep se vylepšil ze 70kg na 100kg. Pozoruhodné.

Co si z článku odnést

Po pouhých 30 dnech, ale spoustě práce, se Louis pořádně změnil. Nejen jeho vzhled – cítil se více motivovaný a sebevědomý než kdy dřív. Pokud potřebujete trochu popostrčit, co se týče tréninku, nehledejte dál. Podívejte se, jaký rozdíl můžete pozorovat za měsíc.

Emily Wilcock
Autor a expert
Zobrazit profil Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein