Oslavujeme naše oblíbené příchutě z celého světa s naší řadou Světová kuchyně.
Možná teď nemůžeme cestovat tak, jak bychom chtěli, ale my jsme tu od toho, abyste si stále mohli vychutnat chutě z celého světa, které milujete. Rozšiřte svoje obzory a otestuje nové příchutě z řady Světová kuchyně – ideální na obměnu vašeho každodenního jídelníčku.
S tímto skutečně unikátním receptem vás přeneseme do Japonska. Cherry blossom je nejenom cela sezóna, která se v Japonsku oslavuje, ale stala se z ní také populární příchuť jedlých cukrovinek.
Tahle lahodná květinová příchuť je perfektním doplněním našeho Clear Whey Isolate, což je osvěžující, lehký proteinový nápoj – inovativní alternativa k tradičním mléčným proteinům.
Raindrop cake je tradičním japonským dezertem podobným želé, obvykle dělaným z vody a agarového prášku, doplněné černým cukrovým sirupem a opečenými sójovými boby. Rozhodli jsme se vyzkoušet tenhle jedinečný japonský dezert za použití našeho cherry blossom Clear Whey Isolate. Docela cool, že?
Podívejte se, jak se třese.
Počet porcí: 4
Ingredience
- ½ odměrky Clear Whey Isolate (Cherry Blossom)
- 4 plátky želatiny
- 500ml vody
- Šťáva z půlky citronu
Postup
- Do malého hrnce dejte plátky želatiny a vodu a ohřívejte na mírném plamenu za občasného míchání, dokud se želatina nerozpustí.
- Až se želatina rozpustí, sejměte ze sporáku a nechte zchladnout.
- Přidejte cherry blossom Clear Whey Isolate a citronovou šťávu a míchejte, dokud se směs nespojí.
- Přes sítko přelijte směs do nádoby a poté nalijte do formiček a dejte na alespoň 5 hodin do lednice.
- Před podáváním ponořte formičku do teplé vody a poté vyklopte na talíř. Dobrou chuť!