Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

Muž ztratil 10kg svalů za 90 dní

Muž ztratil 10kg svalů za 90 dní
Emily Wilcock
Autor a expert1 rok Ago
Zobrazit profil Emily Wilcock

Všichni máme dny, kdy se nám nechce jít cvičit. Bob, kamarád YoutuBera a Myprotein ambasadora Stana Browneyho, měl takový den, když se zranil.

Bob obvykle miluje cvičení, ale jeho zranění způsobilo, že nemohl cvičit 3 měsíce. Takže Stan chtěl udělat experiment. Kolik svalů Bob za tuhle dobu ztratí?

https://www.youtube.com/watch?v=Elw1X5ZUy5Y&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.myprotein.com%2F&feature=emb_logo

Bobovi se nechtělo, když ho kamarád pozval na cvičení do parku, ale stejně šel. Workout začal skvěle a Bob se cítil dobře. Odcvičil několik cviků, ale něco se zvrtlo, když začal druhý set shybů na jedné ruce. Uslyšel křupnutí a ihned věděl, že si natrhl biceps. Au.

Den poté, kdy se Bob zranil, navštívil Stana ve studiu, aby ho změřil. Nemohl pořádně cvičit během celé délky své rekonvalescence, takže chtěl vědět, kolik svalů přesně během této doby shodí.

Zbývá 89 dní

Levý biceps: 35cm

Pravý biceps (zraněný): 36,5cm

Váha: 70,9kg

Tři dny po prvním check-inu s Browneym podstoupil Bob operaci na opravu bicepsu. Byl v dobré náladě, i když nemohl používat ruku. Po pár týdnech mu místo sádry dali robotickou ruku, aby zlepšili mobilitu, a byl čas na další check-in.

Zbývá 69 dní

Levý biceps: 34cm

Pravý biceps (zraněný): 32,5cm

Váha: 68,5kg

Ačkoliv byl limitovaný v tom, co mohl dělat, nenechal se Bob kompletně zastavit. Chodil do fitka 3 dny v týdnu cvičit nohy a hodně chodil. Aby zmírnil ztrátu svalů, jedl hodně bílkovin a byl v kalorickém nadbytku.

Zbývá 1 den

Levý biceps: 32cm

Pravý biceps (zraněný): 31cm

Váha: 66,6kg

Za 90 dní, kdy nemohl pořádně cvičit, ztratil Bob zhruba 10kg svalů a nabral 3kg tuku. Se svou body image měl občas problémy, ale rekonvalescenci překonal a je čas začít znovu.

Co si z článku odnést

Možná přišel o spoustu vydřených svalů, ale s Browneym po svém boku jsme si jistí, že je Bob opět nabere během dalších 90 dnů. Jsme si jistí, že ještě uvidíme velké věci.

Emily Wilcock
Autor a expert
Zobrazit profil Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein