Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Nenechte si ujít tyto nové produkty pro Impact Week

Nenechte si ujít tyto nové produkty pro Impact Week
Monica Green
Autor a expert1 rok Ago
Zobrazit profil Monica Green

Impact Week je zase tady a tentokrát pro vás máme ještě víc, abychom vám pomohli dosáhnout vašich cílů. Očekávejte skvělé slevy, zbrusu nové produkty a vaše oblíbence v nových příchutích.

Jedou na vlně útulného podzimu a dodají vám makra, která si zamilujete, tyto nové příchutě si můžete vychutnat v podobě nejoblíbenějších produktů včetně Clear Whey Isolate, Clear Vegan a Šestivrstvé tyčinky. Navíc máme zbrusu novou proteinovou kávu vyrobenou s teplotně stabilní syrovátkou, perfektní na chladnější rána.

Clear Whey Isolate Karamelové jablko

Pokud jste také fanouškem Clear Whey, možná už máte svou oblíbenou příchuť, ke které se vracíte. Ale něco nám říká, že Karamelové jablko bude vaším novým favoritem.

Sladká jablečná chuť v kombinaci s jemným podtónem karamelu přímo křičí podzim. A s revolučním složením Clear Whey vám dodá 20g bílkovin za méně než 100 kcal.

Clear Vegan Karamelové jablko

A pro naše vegan zákazníky máme Clear Vegan Karamelové jablko.

Clear Vegan přináší 10g bílkovin za pouhých 51 kcal a s touhle novou příchutí budete připraveni na útulný podzim. Perfektní po tréninku nebo jako rychlá svačinka na doplnění bílkovin během dne.

Clear Collagen Karamelové jablko

Clear Collagen je možná ve světě proteinů méně známý, ale co se týče maker, je to hvězda.

Je vyroben z purifikovaných kolagenových peptidů a je to lahodný jemný shake s 90% obsahem bílkovin, zatímco má navíc nízký obsah sacharidů a tuků. Kolagen hraje roli ve zdraví vlasů, pokožky a nehtů, které udržuje zdravé a silné.

A teď navíc přichází ve zbrusu nové limitované příchuti Karamelové jablko, takže pokud jste milovníkem kolagenu, tohle je pro vás.

Speculoos Layered tyčinka

Speculoos je ultimátní podzimní příchutí. A naši technici ji konečně přetvořili do podoby naší šestivrstvé tyčinky. Jemná příchuť karamelové sušenky v kombinaci se šesti vrstvami s různými texturami. Nebe.

A s 20g bílkovin a spoustou vlákniny je také makro-friendly.

*A ještě víc vás toho čeká…sledujte to.*

Co si z článku odnést

Přinášíme vám útulnou podzimní náladu. Udělejte si zásobu vašich oblíbených produktů a limitovaných novinek, které vám pomohou dosáhnout vašich fitness cílů tou nejchutnější formou a za ty nejlepší ceny během tohoto Impact Weeku.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Monica Green
Autor a expert
Zobrazit profil Monica Green
myprotein