Zpět na hlavní obsah
Trénink

#Move30 | 30 dní, 30 způsobů | Vaše cesta

#Move30 | 30 dní, 30 způsobů | Vaše cesta
Nela Hoskovcova
Autor a expert7 měsíců Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova

Posuňte se na své cestě za lepší fyzičkou a wellness, každý den po dobu 30 dní. To je Move30 ve zkratce. Ale ve skutečnosti je to mnohem víc.

Odprostěte se od rutin, které vám nepomáhají, a přineste do svého fitness více života. Zakomponujte pravidelný pohyb do vaší každodenní rutiny, která vás nikdy nepřestane bavit.

Co je Move30?

Move30 je vaše šance posunout vaší fitness a stravu na další úroveň. Move30 není militaristická rutina, kterou budete nenávidět dřív, než skončí první týden. V srdci tohoto hnutí je pestrost. 30 dní, 30 způsobů jak se hýbat.

Každý říjnový den najdete na sítích Myprotein tréninkové a výživové tipy, které vám přinesou naši experti a ostatní nadšenci.

Připojte se k nám a změňte svou rutinu s Move30. Vystupte ze své komfortní zóny a najděte nové způsoby, jak se hýbat. Pravděpodobně budete překvapeni tím, co vaše tělo dokáže, a jak moc si to budete užívat.

Nejlepší na tom je, že je to úplně ve vašich rukou. Sledujte Myprotein, navštivte blog a sledujte naši komunitu a influencery a inspirujte se tím, co se vám líbí. Brzy ráno, pozdě večer, ve fitku, v parku nebo na lezecké stěně, je to na vás.

Co můžete dělat?

Pestrost je v Move30 klíčem. Nic není zakázané, hlavně, když to rozproudí krev a motivuje vás to k akci každý den po dobu 30 dnů. Vaše cesta s Move30 může začít každý den s mindful jóga flow. Může to být fotbal.

Move30 vám může pomoci dosáhnout nových osobních rekordů ve fitku. Možná jste si vždycky chtěli vyzkoušet běh do kopce, plavání, snowboarding, surfování, skateboarding, HIIT, horolezectví, funkční fitness nebo konečně zavítat do sekce činek ve vašem fitku.

Pointou je, že se můžete věnovat v podstatě jakékoliv aktivitě chcete, hlavně, když budete dělat něco každý den po dobu 30 dnů.

Self-care je možná na vrcholu vašeho seznamu, což je také skvělé. Hýbat se nemusí nutně znamenat jen fyzicky. S Move30 se můžete hnout i za wellness.

Je Move30 vaše znamení, abyste pili více vody? Paráda. Na konci měsíce nám řekněte, o kolik lépe se cítíte. A Myprotein komunita ví, že strava je klíčem k lepšímu výkonu, tak proč v říjnu nezkusit meal prep? Myprotein kuchyně je plná jednoduchých, ale lahodných receptů, které vám dodají ty správné živiny.

Jak se zapojit

Co je první a úplně nejdůležitější krok – buďte aktivní každý den po dobu 30 dnů. Udělejte z toho hnutí za vaším zdravím, fitness nebo wellness.

Sledujte Myprotein, naši komunitu ambasadorů a expertů pro inspiraci a motivaci.

A sdílejte s námi vaši cestu na sociálních sítích za použití hashtagu #Move30. Budeme oslavovat každého, kdo se s námi zapojí, což může navíc inspirovat ostatní. Možná někoho čeká i pár odměn.

Co si z článku odnést

Move30 je měsíc změn. Vydejte se na cestu za lepším fitness a wellness, každý den po dobu 30 dnů. Na našich sítích najdete inspiraci ohledně aktivity, stravy a self-care. Zapojte se a sdílejte vaši Move30 cestu na sociálních sítích za použití #Move30.

Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein