Zpět na hlavní obsah
Styl

Svěží vstup do roku 2020 | Naši návrháři vybrali svoje top kousky této sezóny

Svěží vstup do roku 2020 | Naši návrháři vybrali svoje top kousky této sezóny
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Právě jsme vstoupili do nové dekády, takže se zdá správné obnovit šatník pár novými kousky.

Naši návrháři jsou tu, aby vás připravili na všechny novoroční tréninky s úžasnou novou kolekcí funkčního sportovního oblečení, a mají pro vás i nádherné kousky na vaše rest days.

Podívejte se na jejich top výběr pro muže anebo přeskočte rovnou na dámskou sekci.

Pánské oblečení

Tréninkové tričko

Na nový rok jsme to ještě vylepšili. Naše high-performance tréninkové tričko bylo navrženo tak, aby s vámi drželo krok každé opakování, každou sérii a každý trénink – s novým panelem v podpaží, který rozšíří možný rozsah vašeho pohybu.

Vytvořené z lehkého, pot odvádějícího materiálu, který byl zakončen antibakteriální vrstvou, která pomůže váš tréninkový outfit udržet svěžejší mezi praním. Navíc je o něco delší, takže kryje, i když máte ruce nahoře.

Co na to návrhář: „Naše nejnovější tréninkové tričko má spoustu technických vychytávek, aby s vámi udrželo při tréninku krok. Látka odvede pot z vašeho těla a nechá ho odpařit, což znamená, že vás udrží v chladu a soustředěné i během toho nejnáročnějšího tréninku.“

Tréninkové 7inch kraťasy

Takové fajn kraťasy, to je paráda, že? A tyhle nejsou jen fajn, jsou skvělé.

Byly navrženy z lehké, do 4 stran strečové látky, která odvádí pot a je rychleschnoucí – perfektní přesně na ty tréninky, při kterých musíte mít po ruce neustále ručník. Perfektně padnou díky přizpůsobitelné hebkému vnitřnímu utahovacímu mechanismu a navíc mají bezpečné postranní kapsy na zip, kam můžete uložit třeba svoje klíče a telefon.

Co na to návrhář:„Strečová látka a hluboké postranní výkroje umožní vysoký rozsah pohybu, pokud cvičíte spodní část těla. Takže už žádné výmluvy, leg day se nevynechává!“

Rest Day Tape mikina a tepláky

Váš rest day šatník si taky zaslouží něco nového, a tenhle set je přesně to pravé. Oba kousky jsou vyrobeny z hebké látky, která vás celý den udrží v pohodlí, a oba jsou zakončeny neonovými detaily. Jsou to ty drobnosti, které dělají rozdíl.

Mikina má třídílnou kapuci, pásku s logem po stranách a uvolněný, oversized střih. Tepláky mají žebrové zakončení nohavic, kontrastní postranní panely a hluboké kapsy – ideální na peněženku a mobil, když jdete ven.

Co na to návrhář: „Tenhle styl je to pravé ořechové. Mikina má lehce oversized střih a tepláky jsou slim zúžené, aby byly lichotivé a skvěle padly.“

Baseballová čepice

Vezměte si ji do fitka nebo jen tak ven, tahle čepice je perfektním street-style přírůstkem do vašeho šatníku. Jednoduchá, ale efektivní. Má přizpůsobitelné pásky a vyšívané logo.

Co na to návrhář: „Tohle je ideální doplněk každého outfitu, tím spíš, že je v černé barvě, která se prostě hodí ke všemu.“

Dámské

Curve legíny

Tyhle bezešvé tréninkové legíny jsou základním kouskem, který by ve vašem šatníku se sportovním oblečením neměl chybět. Splňují všechny podmínky, co se týče technického provedení – odvádějí pot, tvarují postavu a nabízí vylepšené krytí, díky kterému můžete být sebevědomá během jakéhokoliv tréninku.

Jsou navržené s pevnou gumou s vysokým pasem a přichází v základních barvách, o kterých víme, že budou vypadat skvěle v kombinaci se zbytkem vašeho šatníku.

Co na to návrhář: „Tohle je bestseller, který jsme na trh uvedli znovu a ještě lepší, takže garantujeme, že je budete nyní milovat ještě víc než předtím.“

Elite tréninková bunda

Daly jste si předsevzetí, že začnete běhat? Máme pro vás ideální kousek, který vás zahřeje, až brzy ráno poběžíte venku.

Naše Elite tréninková bunda má tkané tělo prošité syntetickým peřím – perfektní ochrana před chladem. Navíc má jersey rukávy, třídílnou kapuci a bezpečné postranní kapsy na jakékoliv cennosti.

Co na to návrhář: „Tohle je dokonalá lehká termo vrstva, která vás ochrání před nepříznivým počasím, aniž by vás omezovala v pohybu – perfektní na běhání nebo venkovní trénink.“

Proč z toho neudělat celý set?

Zkombinujte ji s Elite legínami a Elite sportovní podprsenkou a vytvořte tak dokonalý tréninkový outfit. Oboje je vyrobeno z prémiové látky, která má reflexní leopardí vzor – ideální, abyste byly vidět, když budete běhat brzy ráno nebo naopak pozdě večer, kdy je tma.

Rest Day Twist Front tričko

Tohle tričko prostě milujeme. Je to perfektní kombinace pohodlného a lichotivého designu. Lehce zkrácená délka a překřížením vepředu rafinovaně ukáže kousek vašeho bříška, aniž byste se cítila příliš odhalená – perfektní na trénink nebo odpočinek během rest days.

Přichází ve čtyřech skvělých barvách – avokádo, černá, praline a danger – neutrální tóny pro nenápadný styl, stejně tak jako jasná červená pro ty, které chtějí být vidět.

Co na to návrhář: „Tohle je ideální kousek na vrstvení – praktické na nošení přes sportovní podprsenku ve fitku a zároveň stylové díky detailu vpředu.“

Proč z toho neudělat celý set?

Vytvořte si celý rest day outfit a navrstvěte s naší Rest Day sportovní podprsenkou a Rest Day legínami, čímž vytvoříte bez námahy cool sportovně-ležérní styl. Oboje je vyrobené z hebké strečové bavlny pro celodenní pohodlí a zdobené naším logem.

Pro více inspirace zamiřte do sekce novinek.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein