Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Protein plný šťávy | Clear Whey právě přistál – Zde je vše, co potřebujete vědět

Protein plný šťávy | Clear Whey právě přistál – Zde je vše, co potřebujete vědět
Lauren Dawes
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes
Poté, co zmizel ze skladů za méně než 5 dní, Clear Whey Isolate je tu zpátky díky velkému zájmu.

Roztrhali jsme pravidla a změnili hru v otázce přípravy proteinových koktejlů. Whey protein právě dostal sezónní úpravu a přeměnil se na opravdu osvěžující nápoj. Náš Clear Whey Isolate je koktejl s nízkým obsahem cukrů, který nabízí působivých 20 g bílkovin na porci – a je k dispozici v pěti šťavnatých ovocných příchutích, mezi které patří Citron & Limetka, Mojito, Pomeranč & Mango, Broskvový ledový čaj a Sladká Duha.

Tréninky ve vedrech jsou tu, což znamená, že je ten správný čas vyměnit klasické krémové koktejly za tuto inovativní alternativu – skvěle rozmíchatelnou, jemnou a plnou bílkovin a skvělé chuti.

O této skvělé novince jsme si povídali s Garethem Grayem, vedoucím oddělení vývoje nových produktů.“Clear Whey je skvělý příklad inovace. Umožňuje nám poskytnout whey protein, který nabízí čistou a osvěžující chuť – vzdaluje se od stereotypů s proteinovými milkshaky. Je první svého druhu a my se velice těšíme, až ho nabídneme našim zákazníkům. ”

Jednoduše smíchejte odměrku s vodou, promíchejte a nechejte 15 sekund na usazení, následně si můžete vychutnat skvělý nápoj. Pokud se chcete cítit opravdu speciálně, můžete ho podávat s ledem... pokud toto není skvělý nápoj k bazénu, pak už nevíme, co by mohlo být.

Proč potřebuji bílkoviny?

Takže jste podlehli uhrančivé chuti Clear Whey Isolate, ale nejste s úplně jisti, proč vlastně proteinový koktejl potřebujete. Nebojte se, jsme tu proto, abychom vám věci vyjasnili.

Než se vůbec dostaneme k fitness stránce otázky, bílkoviny jsou klíčovou součástí vaší stravy, protože pomáhají pomáhat tělu fungovat tak, jak by mělo. Podílí se na produkci hormonů a enzymů a je součástí každé buňky v těle – je to stavební blok svalů, chrupavky, vlasů, kůže a nehtů.

Proto je proteinový koktejl tak důležitý doplněk k vašemu tréninkovému režimu – pomáhá růst a udržovat svaly1 a podporuje snahu, kterou vkládáte do svých tréninků.

Nutriční specialista Jennifer Blow říká „Bílkoviny jsou klíčovou makroživinou ve vaší stravě. Průměrný příjem u dospělého se sedavým životním stylem by měl být zhruba 45‐55 g denně. Ti, kteří chtějí nabrat svaly mohou dosahovat konzumace až 130 g bílkovin denně při tělesné váze 70 kg.”

Chcete se dozvědět vše o benefitech proteinových koktejlů? Přečtěte si tento článek.

Clear Whey Isolate v prodeji už od 22. července - buďte ve střehu, ať nepropásnete ten Váš!

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Zdroje:
1. Bílkoviny se podílí na růstu a údržbě svalové hmoty.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein