Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Zachraňte svůj den svačinkou – Proteinová Break tyčinka

Zachraňte svůj den svačinkou – Proteinová Break tyčinka
Evangeline Howarth
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Máte za sebou dlouhý den, doslova si držíte otevřená oční víčka a zíráte do zářivé obrazovky, zoufale se snažíte soustředit.

Nic vám už nemůže pomoct, kromě….Saháte do šuplíku, kde najdete křupavé čokoládové nebe.

Chápeme to – potřebujete něco na zlepšení nálady, co vás provede odpolednem a dostane na večerní cvičení v posilovně, ale musí to být opravdu plné cukru a bez jakékoliv nutriční hodnoty?

No, nyní už ne. Máme pro vás novou tyčinku, kterou si můžete schovat do šuplíku v práci.

Seznamte se s proteinovou Break tyčinkou.

Proteinová Break tyčinka je proteinovou verzí vaší oblíbené čokoládové tyčinky, jen s menším obsahem cukru – ale stejnou porcí chuti. Je vyrobena z pravé mléčné čokolády a vrstev křupavé oplatky, smlsnete si na ní bez výčitek.

Stále ještě nejste přesvědčeni? Podívejte se na její nutriční vlastnosti…

O 90% méně cukru

Přesně tak, obsahuje pouze 4.2g cukru na 100g v porovnání s 51g na 100g v nejprodávanější podobné tyčince.

Je bez lepku

Pokud trpíte intolerancí lepku, máme pro vás dobré zprávy – naše proteinová Break tyčinka je zcela bezlepková, což se o tradiční podobné tyčince říct nedá.

Má vyšší obsah bílkovin

Zpříjemněte si čas do večeře svačinkou, která je chutná a má vyšší obsah bílkovin – perfektní jako odměna po tréninku nebo k odpolední kávičce.

Co si z článku odnést

Vejděte se do maker a zpříjemněte si u toho den s proteinovou Break tyčinkou – jedinou svačinkou, kterou potřebujete, abyste překlenuli dlouhý den.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein