Zpět na hlavní obsah
Styl

Legíny Curve jsou zpět – a lepší, než kdy dřív | Legíny, které prostě musíte mít

Legíny Curve jsou zpět – a lepší, než kdy dřív | Legíny, které prostě musíte mít
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Čekání je u konce – váš oblíbený styl je zpět a je lepší, než kdy dřív.

Každý má ty jedny legíny, po kterých automaticky sahá, když si připravuje oblečení do posilovny – znáte to, ty, které dáváte do pračky, jen pokud už opravdu musíte. Nuže, naše Curve legíny se přesně těmito oblíbenci stanou.

Myprotein Curve legíny

Nejenže mají super-lichotivé bezešvé provedení s vysokým pasem a gumou s podporou a navíc konturující pletené panely – jsou funkční, takže s vámi dokáží držet krok při jakémkoliv tréninku. Odvádějí pot a nabízí vylepšené krytí, takže můžete sebevědomě dřepovat, kolik sérií potřebujete. Prostě jsou skvělé na všech frontách.

K dostání jsou ve 4 klasických barvách, díky čemuž perfektně doplní jakýkoliv top.

 

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein