„Naturally Stefanie“ pro nás připravuje své nejnadýchanější veganské proteinové palačinky s Maca.
Veganské stravování je na vzestupu s 360% nárůstem během uplynulých 10 let, a to jen ve Velké Británii. S boomem instagramu a blogů, na kterých jsou k dispozici neodolatelné obrázky jídla, po kterém se sbíhají sliny úplně každému, není divu. Z toho důvodu jsme se spojili s jednou z předních veganských bloggerek, Stefanií Moir, kterou její fanoušci znají spíše jako „Naturally Stefanie“, která připraví její nejnadýchanější veganské proteinové palačinky.
Stef je nohama na zemi a opravdu přátelská, sama sebe popisuje jako „skotskou veganku, která v posilovně ráda zvedá těžké věci“ a používá svou veganskou dietu s vysokým obsahem bílkovin pro tvarování svého těla. Stala se senzací YouTube díky více než 130 000 odběratelů, kteří neustále přibývají, kterým nabízí náhled do svého veganského života a sdílí s nimi rady do posilovny a také své oblíbené veganské recepty.
Ingredience
Počet: 6-8 malých palačinek
100 g 100% instantních vanilkových ovesných vloček
50 g Veganské proteinové směsi, Káva & Vlašské ořechy
1 polévková lžíce Organického prášku z Maca
1 čajová lžička prášku do pečiva
250 ml bez laktózového mléka
1/2 rozmačkaného banánu
4-6 kapek Vanilkové FlavDrops
1 čajová lžička 100% kokosového oleje na smažení
Toppingy:
Banán
Organické kakové boby
Organický javorový sirup
Postup
1. Nejdříve smíchejte všechny ingredience kromě toppingu a v mixéru mixujte, dokud nevznikne hladká směs. Banán se chová jako náhrada vejce a spojí všechny ingredience dohromady.
2. V dalším kroku si rozpusťte kokosový olej na pánvi na středním plamenu.
3. Vlijte směs (cca 2-3 polévkové lžíce). Smažte, dokud nezačnou okraje zlátnout, následně opatrně otočte a smažte další minutu z druhé strany. Opakujte, dokud nespotřebujete všechnu směs.
4. Až budete mít hotovo, pokryjte kousky banánu, posypte kakaovou drtí a polijte javorovým sirupem. Snadné!