Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinové zmrzlinové sendviče

Proteinové zmrzlinové sendviče
Lauren Dawes
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Všechny nejlepší letní svačinky zahrnují zmrzlinu.

Porci ledové, sladké zmrzliny po večeři prostě nelze přebít – anebo co je ještě lepší, dát si jí přímo po těžkém tréninku. To je důvod, proč naprosto milujeme tenhle super jednoduchý recept na proteinovou zmrzlinu od @healthy_floflo.

Je vyrobená pouze ze tří ingrediencí – jogurtu, ricotty a Impact Whey Proteinu – a my vám slibujeme, že chutná stejně lahodně jako ta kupovaná v obchodě, ale obsahuje pouze zlomek tuku a cukru. A to je výhra, no ne?

A tady to nekončí. Flo tenhle dezert posunula na další úroveň tím, že zmrzlinu dala mezi dvě mléčné sušenky, a vytvořila tak perfektní zmrzlinový sendvič. Nevíme jak vás, ale nás to okamžitě přeneslo zpátky do dětství.

Pokud potřebujete ještě více přesvědčování, proč si tuhle neskutečnou dobrotu udělat, mají méně než 200 kcal na porci a obsahují 10g bílkovin.

Počet porcí: 4

https://www.youtube.com/watch?v=Jq4Q0oBxy0w&feature=emb_logo

Ingredience

Postup

  1. V míse smíchejte ricottu, jogurt a protein, dokud se nespojí v hladkou směs.
  2. Přidejte čokoládové pecičky a řádně zamíchejte.
  3. Malý tác vyložte vrstvou mléčných sušenek, které jste namočili do mléka. Přidejte zmrzlinovou směs, uhlaďte lžící a překryjte další vrstvou sušenek.
  4. Dejte přes noc do mrazáku, nakrájejte na 4 sendviče a vychutnejte!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 195
Tuky 8.2g
Sacharidy 21.5g
Bílkoviny 10g

 

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein