Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

5 proteinových veganských svačinek, které vám pomohou s vegan gains

5 proteinových veganských svačinek, které vám pomohou s vegan gains
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Většina veganů už jistě alespoň jednou od svých nevegan kamarádů slyšela otázku „a odkud bereš bílkoviny?“. Co možná nevědí, je to, že existuje celá řada lahodných veganských jídel a neodolatelných veganských svačinek.

Jsme tu, abychom vám dali list našich top 5 veganských svačinek, které stojí za ochutnání. A máme na mysli měkoučké svačinky, křupavé carb crusher tyčinky a spoustu bílkovin.

1. Vegan Choc Chew

Vegan Choc Chew je zbrusu nový přírůstek do Myprotein rodiny a my bychom nemohli být šťastnější.

Přichází ve dvou příchutích, Karamel a Pomeranč, a má měkký, ale křupavý střed, obalený ve vrstvě čokolády. Má vysoký obsah vlákniny, nízký obsah cukru a 7,5g bílkovin a to vše pod 100 kcal. Choc Chew je perfektní odpolední svačinkou, která nerozhází vaše makra.

Tak rychle ulovte ty svoje!

2. Veganská sušenka

Veganské sušenky mohou být stejně bohaté a chutné jako kterékoliv jiné sušenky, a naše vegan cookie to jen dokazuje.

Bohaté těsto s hořkou čokoládou, pečené s kokosovým olejem a spoustou čokoládových kousků – vaše nová nejoblíbenější svačinka. A s 13g rostlinných bílkovin vám pomohou splnit vaše makra.

3. Veganská plněná sušenka

Chcete posunout dezert na další úroveň? Seznamte se s plněnou veganskou sušenkou.

Ano, vylepšili jsme naši pečenou proteinovou sušenku a dali jí měkký plněný střed, díky čemuž se z ní stal nový oblíbenec mezi zákazníky. Těsto s hořkou čokoládou, čokoládovými kousky a středem ze slaného karamelu, a to všechno s 13g bílkovin. Veganský dezert se podává.

4. Carb Crusher

Všichni jste milovali Carb Crusher natolik, že jsme museli udělat veganskou verzi.

Vrstvy čokolády a táhnoucího se karamelu s polevou z hořké čokolády. Vysoký obsah vlákniny, méně než 2g cukru a 15g rostlinných bílkovin, zkrátka perfektní odpolední svačinka, která zažene vaše chutě.

Máte na výběr z několika možností – Banofee, Čokoláda a pomeranč, Mořská sůl a karamel a Arašídové máslo.

5. Pea-Nut Square

Pea-Nut square neobsahuje žádné umělé příchutě a kombinuje kakaové máslo, čokoládové pecičky a opečené ořechy, což z nich dělá perfektní svačinku. Neobsahuje žádný přidaný cukr a 12g rostlinných bílkovin, co víc si přát?

Vyberte si z příchutí Berry, Choc Chip a Čokoláda a pomeranč a najděte svou oblíbenou příchuť.

Co si z článku odnést

Veganské svačinky nepodceňujte. Neobětujte rostlinné gains jen proto, že nemůžete najít žádné dobré veganské svačinky, z našeho listu si vybere každý. Všechny obsahují rostlinné bílkoviny a jsou všechny lahodné. Tak si udělejte zásoby.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein