Zpět na hlavní obsah
Styl

5 způsobů, jak nosit Icon Crop Mikinu | Jaký je váš oblíbený?

5 způsobů, jak nosit Icon Crop Mikinu | Jaký je váš oblíbený?
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Jestli jste alespoň trošku jako my, objednali jste si Icon Crop Mikinu hned, jak se dostala na trh – v alespoň jedné z těch úžasných barev, ve kterých existuje. Je to jeden z našich nejoblíbenějších kousků tohoto roku, protože se tak dobře nosí a jde dohromady skoro se vším z vašeho šatníku, což je důvod, proč si podle nás zaslouží trochu té pozornosti.

Zde je pět našich nejoblíbenějších způsobů, jak nosit tuhle klasickou mikinu, podívejte se sami, jak skvěle vypadá (a pak jděte a objednejte si další, nebudeme vás soudit).

1) Okamžitá výhra s jakýmikoliv černými legínami

Ať už jste na cestě na trénink, jdete do školy nebo jenom do obchodů, někdy prostě kombinace klasické mikiny a černých legín nepřekonatelná. Naše Icon Mikina je perfektní způsob, jak doplnit jakékoliv vaše oblíbené legíny, jelikož její super lichotivý střih přidá něco navíc tomuto obyčejnému looku. Vzpomeňte si na „Takhle jsem se prostě probudila“.

2) Jako součást celého Icon setu

Lidi, přišel společně z nějakého důvodu. Tenhle set tvoří dohromady zabijácký outfit, tak proč ho rozdělovat? Icon legíny jsou vyrobeny z jemného strečového materiálu s naším logem, takže budete vypadat stylově a cítit se pohodlně, ať už děláte cokoliv.

3) Zkombinované s našimi Original Legínami v barvě Teal

Tohle kompletně přepíše váš odpočinkový den. Jak naše Icon Crop mikina, tak naše Original Legíny přichází v téhle dokonalé Teal barvě, která je rozhodně vítaným oživením nejen během letních měsíců.

4) Perfektní parťák pro naše Power Kraťasy

Nejroztomilejší kombinace, pokud je dostatečně teplo na odhalené nohy, ale i tak chcete něco, co vás víc zakryje. Naše Power kraťasy jsou vytvořeny s technologií odvádějící pot a dokáží udržet krok i s tím nejtěžším leg day – a sakra, vypadají tak dobře.

5) S džíny ve váš rest day

Ano, pravděpodobně jsme nejznámější pro naše funkční tréninkové oblečení. Ne, neznamená to, že děláme jenom oblečení do tělocvičny. Možná jsme trochu méně objektivní, ale myslíme si, že naše Icon Mikina vypadá naprosto fantasticky v kombinace s vašimi nejoblíbenějšími džíny, stejně tak jako s vašimi oblíbenými legínami.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein