Zpět na hlavní obsah
Styl

The Yoga Hub: Všechno, co potřebujete pro váš flow

The Yoga Hub: Všechno, co potřebujete pro váš flow
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Ať už jste zkušený jogín nebo právě začínáte, máme všechno, co k tomu potřebujete.

Nejenže je jóga skvělým tréninkem pro tělo, je také výborná pro duševní zdraví. Udělat si čas a soustředit se jen na sebe a podložku, i kdyby to byl jen rychlý 10minutový flow, může mít velký dopad na váš mindset a mysl po celý den. To samo o sobě pravděpodobně vysvětluje, proč tolik z nás objevilo sílu jógu během karantény – a rozhodli se udělat z toho permanentní součást životního stylu.

Ve skutečnosti se nás důležitost této aktivity týká tak, že MP, naše značka oblečení, se rozhodla vytvořit Composure – kolekci šitou na míru přesně na jógu. Sjeďte dolů pro detaily o téhle skvělé nové řadě.

Přejděte rovnou na:

O The Composure kolekci

Composure je první kolekcí speciálně na jógu, kterou jsme vytvořili, a jako vždy jsme hodně dbali a promýšleli její design. Spojili jsme se s jednou z našich návrářek, Emmou Lucas, aby nás uvedla do celého procesu.

„Chtěla jsem, aby tahle kolekce byla funkční pro různé typy jógy a byla pro všechny jogíny. Rozhodli jsme se ji nazvat Composure, jelikož jsme chtěli, aby každý styl doopravdy ztělesňoval myšlenku vyrovnanosti z jógy a tréninku celkově.“

„Tahle kolekce je jemná a měkká, pohodlná a neomezuje pohyb, díky čemuž je ideální na všechny možné různé druhy jógy – od hot jógy po Hatha.“

„Strávila jsem spoustu času zkoumáním různých forem jógy, abychom mohli vytvořit co možná nejfunkčnější kolekci. Sama jsem chodila na spoustu hodin jógy, abych se dostala do toho správného mindsetu a pochopila, co naši zákazníci chtějí a potřebují. Říkala jsem si, že je důležité použít tlumené uklidňující barvy a látku jemnou na dotek.“

Composure pro ženy

Composure bunda

Zůstaňte zahalená na cestě do a ze studia díky této svrchní vrstvě – odpuzuje vodu, poskytuje izolaci a má fleecové kapsy. Udrží vás v teple od úsvitu do soumraku.

Již brzy!

Composure sportovní podprsenka

Vytvořená s lichotivými překříženými zády, tahle sportovní podprsenka nejenže vypadá úžasně, ale budete se v ní úžasně i cítit. Je vyrobená ze strečové látky, je super jemná a má elastický pás pod prsy pro podporu.

Composure tílko, tričko a top s dlouhým rukávem

Ať už se chcete víc zahalit nebo potřebujete něco lehkého na hodinu hot jógy, máme pro vás spoustu možností.

Naše Composure tílko je vytvořené tak, aby bylo prodyšné, aby se hýbalo s vámi během tréninku a neomezovalo váš pohyb. Všitá síťka na hrudníku a zádech byla strategicky umístěná tak, aby poskytla nejlepší větrání a prodyšnost a překřížení na zádech přináší naprostou svobodu.

Pokud chcete trochu víc zakrýt, naše Composure tričko má klasický střih a je vytvořeno ze strečové látky pro naprostý komfort. Má také elastický lem, díky kterému si můžete přizpůsobit střih podle vaší aktivity – už nikdy vám nebude tričko padat přes hlavu v pozici dolů hledícího psa!

Composure tričko s dlouhým rukávem má lichotivou zkrácenou délku, je vyrobené ze strečové látky, která zajišťuje přiléhavější střih, který vám však stále dovoluje se hýbat. Překřížený detail a otevřená záda poskytují ventilaci během vaší aktivity.

Composure legíny a cyklistické šortky

Jak naše Composure legíny, tak naše Composure cyklistické šortky jsou vytvořené ze super-měkké, strečové látky, což zajišťuje naprosté pohodlí od začátku do konce. Oboje nabízí krytí, se kterým se budete cítit dobře během jakékoliv pozice a oboje má vysoký pas s podporou, který zaručeně zůstane na svém místě.

Mají také kryté švy, což minimalizuje šanci podráždění a rozptýlení během vašeho flow.

Composure mikina a tepláky

Ideální na zahřátí a cool-down na vašich lecích jógy. Tahle mikina a tepláky vám prostě nesmí chybět.

Composure mikina má třídílnou kapuci, byla vytvořena s raglánovými rukávy a ze strečové látky, což vám zajistí svobodu pohybu a super-jemná látka vás udrží v pohodlí.

Composure tepláky do setu byly vytvořeny z té samé, na dotek jemné látky, a mají elastický pas a elastické manžety, což je udrží na svém místě.

Jakmile si tento set oblečete, budete mít problém se převléct do něčeho jiného – tak dobrý totiž je.

Composure jóga ponožky

Vaše jógové tréninky si zaslouží víc než pár starých ponožek, které jste popadli ze šuplíku. Odměňte se těmito pohodlnými jóga ponožkami a rozhodně nebudete litovat, to vám slibujeme.

Byly vytvořeny tak, aby se daly zachytit na patě, což je udrží na svém místě, a vzadu na patě mají vycpávku, která podporuje klenbu nohy, navíc jsou protiskluzové.

Již brzy!

Jóga oblečení pro muže

Nebojte se, pánové, sice pro vás možná nemáme celou novou kolekci (zatím), ale i tak máme spoustu funkčních kousků, se kterými bude vaše hodina jógy úspěch. Podívejte se na tyhle.

Raw Training Drop Armhole tank

Tenhle tréninkový top ze 100% bavlny je perfektní prodyšnou vrstvou, ve které se budete moci hýbat, s popuštěnými rukávy se budete moci hýbat v plném rozsahu a navíc krásně větrá.

Essential tkané 2-v-1 tréninkové šortky

S přidanou vnitřní vrstvou, tyhle šortky nabízí zvýšené krytí, takže se budete moci cítit sebevědomě při každé póze z vašeho flow. Jsou vytvořené ze strečové tkané látky a rozděleným lemem na bocích, takže nabízí maximální svobodu pohybu, společně s lehkými kapsami, které vás nebudou tížit.

Essentials tříčtvrteční podvlékací tréninkové legíny

Vytvořené v lichotivém padnoucím střihu, tyhle podvlékací legíny nabízí pevnou oporu při každém pohybu a při přechodu mezi pozicemi. Jsou vyrobené s pot odvádějící technologií, která absorbuje vlhkost a odvádí ji od těla, díky čemuž budete v pohodlí, i když bude hodina zrovna náročnější.

Doplňky na jógu

Composure jógová podložka

Určitě must-have, ať už jste doma, na cestách nebo chodíte do studia – mít svou vlastní podložku je ideální pro pohodlný, čistý trénink. Je vyrobená z kvalitní pěny, má vlnkovanou strukturu, aby neklouzala, a volný prostor pro personalizaci.

Již brzy!

Composure taška na jógu

Mějte všechny svoje nezbytnosti na jednom místě díky této elegantní tašce. Naše Composure taška na jógu má přední a postranní síťované kapsy, stejně tak jako další postranní kapsu na boty. Má odnímatelné, přizpůsobitelné poutko, aby se dala snadno nosit, a navíc má poutko, kam si můžete zaháknout svou podložku.

Již brzy!

Co jíst před tréninkem jógy

Nejenže po józe můžete mít hlad, ale také si můžete více uvědomovat, co do svého těla dáváte, jelikož trávíte čas tím, že se se svým tělem skutečně sžíváte. Podívejte se na článek níže a zjistěte, co naši nutriční poradci doporučují jíst před jógou.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein