Zpět na hlavní obsah
Styl

Fitness oblečení jako dárek pro něho i pro ni | Náš kompletní průvodce

Fitness oblečení jako dárek pro něho i pro ni | Náš kompletní průvodce
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Zdá se, že Vánoce se už opravdu blíží…zase?! Nemějte strach, dali jsme dohromady rychlého průvodce fitness dárky – zaměřili jsme se na sportovní oblečení, za které u svých milovaných jistě dostanete plusové body.

Navíc – každý ví, že nové oblečení do posilovny je perfektní motivací, proč jít rozhýbat všechny ty rohlíčky a linecké.

Přejděte rovnou k:

Oblečení pro něj

Nezbytnosti na trénink

Dry-Tech Infinity Tričko

Ať už má v plánu jakýkoliv trénink, tenhle top je nutností. Je vytvořený z lehkého, pot odvádějícího materiálu, se stay-fresh antibakteriální vrstvou a udrží tak krok s HIIT tréninkem,tréninkem na hřišti nebo při běhu.

Performance Top s ¼ zipem

Skvělý parťák pro zimní workouty - tenhle tréninkový top s dlouhým rukávem poskytne lehkou vrstvu, která ochrání před chladem. Je vytvořený ze strečového materiálu, takže mu nabídne svobodu pohybu a pohodlí při každém opakování a každé sérii.

Dvouvrstvé Power kraťasy

Možná se zdá kontraproduktivní kupovat šortky v tuhle roční dobu, ale ve fitku se hodí vždycky. Jsou vytvořené ze strečových venkovních kraťas a vnitřních žerzejových šortek, čímž zajistí pohodlné krytí a zvládnou i nejvýbušnější tréninky.

Base legíny

Na tělo padnoucí tréninkové legíny, které nabízí pevnou podporu během jakékoliv aktivity. Mají elastický pas a odvádějí pot – to z nich dělá skvělou extra vrstvu na venkovní tréninky.

Pace tepláky

Tohle bude jeho nový nejoblíbenější kousek, to nám věřte. Jsou vyrobené z prodyšné tkané látky s laser-cut designem, který zajistí lepší proudění vzduchu. Naše Pace tepláky udrží krok se vším. Mají reflexní detaily a bezpečné kapsy na zip na všechny jeho cennosti.

Nezbytnosti na rest day

Coordinates Oversized Tričko

Tohle tričko vyrobené ze 100% bavlny s popuštěnými rameny se stane klíčovou součástí každého šatníku. Je na něm natištěná naše značka a k dostání je ve třech různých barvách, je to zkrátka kousek, se kterým bude vždy trendy.

Luxe Tričko Classic s dlouhým rukávem

Tohle tričko s dlouhým rukávem, vyrobené z ultra jemné látky, bylo vytvořeno pro rest days. Přichází v řadě základních barev, včetně černé, bílé, modré, zelené a světle hnědé – hodí se tak ke každému outfitu.

Keep Warm mikina

Mikinou nikdy nic nezkazíte – tím spíš ne s hřejivou a pohodlnou. Je to přesně ta pohodlná extra vrstva, která má navíc přední kapsu, nastavitelnou kapucu a ¾ přední zip. Hodně štěstí při rozhodování se mezi dvěma krásnými barvami…

Evo mikina

Nejlepší cestou vpřed je někdy prostě věci nekomplikovat, že? Kdo říká, že není čas na klasickou šedou mikinu…zvlášť pokud jsou k ní k dostání i tepláky. Je vyrobená z lehkého materiálu a padne na tělo – to je sázka na jistotu.

Borg Zip-Through kabát

Pokud tenhle kousek najde pod stromečkem, určitě vám bude vděčný. Tenhle kabát se zipem je neskutečnou kombinací pohodlí a stylu. S límcem pro extra teplo a bezpečnou přední kapsou na zip a postranními kapsami je to ideální vrstva na ven.

Oblečení pro ni

Nezbytnosti na trénink

Curve legíny

Naše vámi nejoblíbenější legíny jsou zpět a lepší než kdy dřív. Pokud ještě nemá svoje Curve legíny, pak byste jí nějaké vážně měli dát. A jestli je už má, pak určitě bude ráda za další v jiné barvě…

Splňují všechny kritéria, co se týče vlastností tréninkových legín – mají vysoký pas, odvádějí pot, tvarují postavu a nejsou průhledné.

Shape Bezešvé Ultra legíny

Chcete ji odměnit něčím stylovějším? Tyhle metalické legíny jsou tím pravým ořechovým.

Jsou vytvořené tak, aby podpořily a vytvarovaly, zdůrazní její křivky a díky pot odvádějící technologii ji udrží v pohodlí. S vysokým pasem a úžasně lichotivé jsou zkrátka must-have.

Chcete z toho udělat celou sadu? Zkombinujte je se Shape Bezešvým crop topem nebo Shape bezešvou Ultra sportovní podprsenkou ve stejných barvách.

Power Colour Block Set

Tyhle legíny s výraznými barevnými panely mají vysoký pas a nabízí zesílené krytí pro všechny typy tréninku. Sportovní podprsenka z této sady má hluboký výstřih ve tvaru V a síťovaný design vzadu.

Energy Crop Top

Tenhle top je základním kouskem pro každý trénink, který by neměl chybět v jejím šatníku. Je vyrobený v lichotivém střihu se zajímavým detailem vepředu, takže se bude skvěle hodit ke každým legínám.

Energy Dual Kraťasy

Tyhle lehké dvojvrstvé kraťasy jsou ideálním parťákem i pro ty nejnáročnější tréninky. Zajistí maximální svobodu pohybu s každým krokem, výpadem a skokem.

Nezbytnosti pro rest day

Icon Crop mikina

Tohle je jeden z našich nejmilovanějších kousků, takže jsme si téměř jistí, že bude i její. Icon Cropped mikina je ideální pro každou příležitost a vypadá stejně skvěle zkombinovaná s džíny, legínami či tepláky.

Přichází v černé, citronové a tmavě červené barvě, je jen na vás, jestli sáhnete po klasice nebo něčem trochu výraznějším.

The Original legíny a sportovní podprsenka

Varování: jakmile si tenhle set jednou obleče, už nikdy nebude chtít nosit nic jiného.

Vyrobené z jemného strečového materiálu s bavlnou, kolekce Original je každodenní nutností, kterou ve svém životě prostě potřebuje. Legíny jsou s lichotivým vysokým pasem a mají kontrastní panel, zatímco sportovní podprsenka má překřížená záda.

Spolu tvoří dokonalou kombinaci a hodí se ke každému jejímu oblíbenému topu.

Oversized Prošívaná bomber bunda

Garantujeme, že tohle je dárek, ze kterého bude nadšená. Naše lehká prošívaná bunda je perfektní svrchní vrstvou v kombinaci s mikinou, čímž vytvoří cool ležérní vzhled.

Má bezpečné kapsy na zip na cennosti a nastavitelný lem na šňůrky, navíc je k dostání ve dvou nádherných barvách – růžové a šedé.

Doplňky

Hledáte ještě nějaké drobnosti? Pak jste na správném místě. Máme spoustu skvělých doplňků do posilovny, které si vaši blízcí zamilují.

Čepice s bambulí a Beanie čepice

Je zase to období, kdy žádný outfit není kompletní bez čepice Obě naše čepice, beanie i s bambulí, jsou vyrobeny ze super jemného materiálu a dokončené tkanými detaily.

Armband na mobil

Pokud ještě jeden takový nemají, kde žijí? Tenhle jednoduchý doplněk zaručeně ihned zlepší kvalitu jejich tréninků, věřte nám.

Pomozte jim zůstat připojení, zatímco na sobě budou makat – do tohohle armbandu se vejde iPhone 6, 6s, 7 a 8.

Lahev s dvojitou stěnou

Naše lahev je ideální alternativou k těm plastovým a nerecyklovatelným kelímkům na kávu. Udrží vaše nápoje teplé i studené, takže ať už si s sebou chtějí ráno vzít čaj, nebo potřebují popíjet ledové BCAA během tréninku, tahle lahev zvládne obojí.

Je odolná proti vylití a má objem 500 ml.

Odporové gumy

Tyhle gumy jsou perfektním způsobem, jak posunout trénink na další úroveň a zvlášť se hodí, pokud nestíháte jít do posilovny. Můžete je využít při jakémkoliv cvičení, od bicep curls po hip thrusty, a k dostání jsou v různých úrovních odporu.

 

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein