Zpět na hlavní obsah
Styl

Pohodlí pro maminku i miminko v MP Mama

Pohodlí pro maminku i miminko v MP Mama
Nela Hoskovcova
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova

Není žádný dobrý důvod, proč by ženy musely přestat cvičit, když jsou těhotné. Ale, bohužel, kvalitní, dostupné těhotenské sportovní oblečení může být docela oříšek najít. Abychom pomohli tuhle díru na trhu zaplnit, přišel Myprotein s kolekcí pro nastávající maminky, aby mohly cvičit pohodlně a stylově – MP Mama.

Nedostatek těhotenského sportovního oblečení může být způsoben také tím, že se lidé stále mylně domnívají, že ženy by v těhotenství neměly cvičit. Ačkoliv je pravda, že by nastávající maminky měly brát trénink trochu víc zlehka, úplně přestat není nezbytné. Avšak neříkáme, že byste měly cvičit každý den – klíčem je naslouchat svému tělu a dělat to, co je správné pro vás.

https://www.youtube.com/watch?v=ltPw71LH5V0&feature=emb_logo

MP Power Těhotenské legíny

Kvalitní legíny jsou nezbytné pro všechny, ať už těhotné nebo ne. Ale když jste těhotné, budete od legín potřebovat víc: extra pružnost, extra pohodlnost, větší pohyblivost a nesmí být příliš těsné a stahující, obzvláště okolo břicha. Power Maternity legíny splňují všechny tyto požadavky.

Jsou vyrobeny z pot odvádějící technologie a obsahují vlákna s hydrofilním povrchem, takže vlhkost je odváděna od těla, abyste se cítila suchá, a byla v pohodlí. A jak byste asi očekávaly, mají vysoký pas, který poskytuje oporu okolo břicha, aniž by tuto oblast stahovaly. A to nejlepší: mají stahovací elastický pas, který se přizpůsobí rostoucímu bříšku.

A tam to nekončí: mají také skrytou kapsu v pase, kam si můžete dát telefon, postranní síťované kapsy na boku a pružnou látku, která vás nebude omezovat v pohybu.

MP Power Těhotenská/kojící sportovní podprsenka

Tato kolekce vám neposkytne pouze set na cvičení během těhotenství, ale je perfektní také na období kojení – pokud se pro kojení rozhodnete. Budete moci jít z fitka rovnou kojit a pak třeba do obchodu, aniž byste se musela převlékat. Dostupnost a pohodlí jsou klíčové, obzvlášť pokud se staráte o miminko. Má snadno odepínatelné spony na kojení, takže budete připravená kojit během vteřinky.

A funkčnosti jsme neobětovali styl. Tahle sportovní podprsenka má obojí – má stylová překřížená záda a kulatý výstřih, takže budete nejlépe oblečenou maminkou ve fitku.

Recenze od osobních trenérek

Některé naše osobní trenérky měly tolik štěstí, že dostaly tyto nové kousky jako první. A tady je jejich názor.

Máte problém najít vhodné těhotenské oblečení do fitka?

„Ano. Je těžké najít kousky, které vám opravdu sedí. Testovala jsem kvalitu této kolekce a je tak pohodlná. Opravdu hezky sedí okolo břicha. To je proto, že normální kolekce sedí uprostřed břicha, ale je potřeba trochu víc, aby bylo zakryté celé bříško. Je těžké tohle najít, ale průmysl se v tom zlepšuje. A s novými MP podprsenkami můžete také kojit.“„Na trhu toho opravdu není dostatek. Dřív jsem si kupovala větší velikost, což zakrylo bříško, ale pak to bylo příliš volné okolo nohou. Je opravdu těžké najít těhotenské sportovní oblečení.“

Proč máte ráda MP těhotenské oblečení?

„Protože prostě úžasně sedí. Nebesky pohodlné. Neomezují. Zamilovala jsem si tuhle sportovní podprsenku, která je vhodná na kojení, což jsem nikdy předtím neviděla. Pro mě jako osobní trenérku to znamená, že můžu z práce rovnou kojit – a nemusím se denně tolikrát převlékat. Můžu jí nosit, když půjdu na kávu, na oběd, nebo na trénink.“

Co si z článku odnést

Tahle kolekce je skvělá pro pohodlí a pohyblivost během tréninků v těhotenství. Naše osobní trenérky si ji zamilovaly, doufáme, že vy si ji zamilujete také.

Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein