Zpět na hlavní obsah
Recepty

Nepečené speculoos tyčinky

Nepečené speculoos tyčinky
Lauren Dawes
Autor a expert1 rok Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Nemusíte mít spoustu času nebo spoustu ingrediencí, abyste si vykouzlili tyhle nepečené lotus tyčinky. V pár jednoduchých krocích si budete moci vychutnat rostlinnou svačinku, která se bude perfektně hodit třeba po tréninku nebo jako dezert po večeři.

Jsou vyrobené z naší vynikající Veganské proteinové směsi, která kombinuje směs hrachového proteinu a izolátu z fava fazolí, se štědrou porcí instantních vloček, díky čemuž jsou ideální na dodání živin okolo tréninku. A navíc jsou zcela veganské.

Nejlepší na tom je, že tenhle recept vám vystačí na 12 porcí, takže si je můžete schovat jakožto svačinku během týdne – pokud je tedy nesníte všechny na jednou, což by bylo díky jejich chuti jednodušší, než se zdá.

Vyzkoušejte je a určitě si je zamilujete.

Počet porcí: 12VIDEORECEPT ZDE

Ingredience

  • 210g pomazánky Lotus
  • 80ml javorového sirupu
  • 30g Veganské proteinové směsi (bez příchuti)
  • 40g Instantních vloček
  • 115g pomazánky Lotus jako toping

Postup

  1. Nejprve vytvořte spodek tyčinek tak, že do velké mísy dáte lotusovou pomazánu a javorový sirup. Lžící tyto ingredience smíchejte do hustého lepkavého těsta.
  2. Dál přidejte Veganskou proteinovou směs a instantní vločky. Nejlépe se vám bude pracovat rukama, aby vzniklo drobivé těsto.
  3. Až se všechno pořádně propojí, přendejte směs do vyloženého plechu a pomocí stěrky nebo lžíce směs uhlaďte.
  4. Pak opatrně zahřejte lotusovou pomazánku, abyste ji mohli nalít přes spodek tyčinek. U okrajů uhlaďte a dejte alespoň na hodinu do lednice.
  5. Až tyčinky ztuhnou, vyndejte je z plechu a ostrým nožem nakrájejte na 12 stejně velkých tyčinek.
  6. Vychutnejte si ihned nebo skladujte v ledničce.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 203
Tuky 11g
Sacharidy 24g
Bílkoviny 3g
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein