Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

6 momentů, kdy budete potřebovat Šestivrstvou proteinovou tyčinku

6 momentů, kdy budete potřebovat Šestivrstvou proteinovou tyčinku
Lauren Dawes
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Čas čtení: 4 minuty

Už jste určitě slyšeli o naší zajímavé novince vhodné na vaše svačinky – Šestivrstvá proteinová tyčinka se objevila minulý týden a už má zřetelné dopady.

Doufáme, že jste už vyzkoušeli alespoň nějakou, ne-li rovnou všechny čtyři příchutě, které jsou k dispozici. Pokud ne, dejte si to okamžitě za úkol – v nabídce je Čokoládový pohár, Cookies & Smetana, Narozeninový dort a Citronové Meringue.

A v případě, že byste potřebovali ještě nějaké další přesvědčování, že tyto tyčinky si zaslouží místo ve vašem životě, zde je rovnou šest důvodů, proč budete šestivrstvou proteinovou tyčinku potřebovat.

 

1. Když na vás ještě neuschl pot.

Dává smysl začít s něčím jednoznačným – s masivními 21 g bílkovin na porci je naše Šestivrstvá proteinová tyčinka skvělou volbou pro okamžité zahnání hladu potom, co vylezete ze šatny. Ačkoliv, pokud i to se vám bude zdát dlouhé, nemyslíme si, že by existovala nějaká pravidla proti rozbalení jedné tyčinky přímo v šatně.

2. Když oběd je ještě příliš daleko.

Takže, jste vzhůru dlouho před sedmou, snídaně se zdá jako vzdálená a umírající vzpomínka a před sebou máte hodiny do doby, která je vhodná na oběd, který jste si přinesli s sebou do práce. Nebojte se, máme šest vrstev, které to vyřeší.

Samozřejmě, že je to pouze otázkou osobních preferencí, ale my si myslíme, že když přijde na perfektní partnerství s dopoledním šálkem kávy nebo čaje, tak Čokoládový pohár nebo Cookies se smetanou jsou rozhodně cestou kupředu. To nám nechává pouze jednu otázku …odvážíte se to vyzkoušet?

3. Když někdo v kanceláři přinese dort. Zase.

Není zvláštní, jak se najednou zdá, že všechny narozeniny jsou během dvou týdnů, ve kterých jste chtěli vynechat všechny sladké dobroty? Většinou přesně během svátků nebo rodinné oslavy, na kterou se chcete dostat do formy… a s narozeninami přichází krabice muffinů, hromada oslav a samozřejmě také dort se svíčkami.

Není to omezeno jen na narozeniny, lidé jsou skvělí v hledání důvodů, proč přinést krabičku s karamelovými řezy – někdy jen z toho důvodu, že „je pátek“.

Ne že bychom chtěli znít svatě nebo nevděčně – kdo může odolat malému kousku karamelového dortíku, který je tak akorát do pusy? Pouze myslíme na fakt, že pokud máte pokušení tak často pod nosem, zůstat na cestě za vašimi fitness cíli může být často náročné. Proto jsme zde, abychom vás vybavili plánem B.

Mít v rukávu Šestivrstvou proteinovou tyčinku (ne doslova, to by mohlo mít za následek vtipné momenty), by mohlo ulehčit odmítnout vše, co vám někdo nabídne, protože si můžete být jisti, že nic nebude chutnat tak úžasně a zároveň bude mít nízký podíl cukru. To je vítězná kombinace.

P.S – dokonce máme i příchuť Narozeninový dort, takže se nemusíte cítit odstrčeni.

4. Když jste se zasekli v dopravní zácpě na tak dlouhou dobu, že začínáte z hladu šilhat.

Dopravní problémy ovlivňují nás všechny. Není nic tak frustrujícího jako sedět v nehybné zácpě potom, co jste dlouho čekali na to, až budete moct vstát od pracovního stolu. Všechno, co slyšíte v rádiu situaci jen zhoršuje – buď jsou to příliš veselí hlasatelé, písnička, která je na vrcholu žebříčku už několik měsíců nebo reklamy. Váš telefon je blízko vybití a opravdu jste měli jít na záchod, než jste skončili v práci.

Naše Šestivrstvá proteinová tyčinka je jednoduchý způsob, jak situaci obrátit z naprosté noční můry na „nakonec to není tak zlé“. Nikdo nemůže být naštvaný při ukusování šesti vrstev čistého potěšení – mluvíme o karamelové náplni, proteinovém těstě, křupavém toppingu a čokoládové polevě. Je tak dobrá, že budete dokonce hodní na cyklisty.

Závěrečné doporučení: vždy mějte jednu tyčinku ve vaší přihrádce pro nouzové případy.

5. Když jste řekli, že už jste na cestě, ale ve skutečnosti ještě nejste ani na cestě.

Každý už to někdy udělal. Lidé očekávají, že někde budete v určený čas – což by nebyl žádný problém, kdybyste se v ručníku po sprše nezačetli na Twitteru. Neměli jste ani šanci si natáhnout spodní prádlo, připravit kvalitní jídlo a vaši přátele už se vám zkoušeli dvakrát dovolat.

Objevit se pozdě je jedna věc – ale objevit se pozdě a hladový je kompletně nová úroveň nepřijatelnosti. A vy jste si to mysleli a díky tomu máte Šestivrstvou proteinovou tyčinku, která zachrání den.

Vezměte si jednu a nejen, že dodáte tělu 21 g bílkovin a několik vrstev vláčné pochoutky, ale pokud jich vezmete několik s sebou na usmířenou, budete u všech přátel dobře zapsáni bez ohledu na to, jak dlouho jste je nechali čekat.

6. Když se chystáte na maratón … filmový.

Není nic horšího, než když se usadíte k relaxu u filmu a nemáte po ruce žádnou svačinku. Najednou si začnete více všímat toho, co jedí postavy ve filmu než toho, co říkají – a kuchařské soutěže jsou absolutní pohroma.

Myslete dopředu. Než vůbec naťukáte do notebooku svoje heslo, ujistěte se, že máte v dosahu naši Šestivrstvou proteinovou tyčinku. Poděkujete nám později.

#TreatWithoutTheCheat

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein