Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Fuel Your Ambitions | Objevte naše základní doplňky

Fuel Your Ambitions | Objevte naše základní doplňky
Jennifer Blow
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Ať jste na začátku Vaší fitness cesty a snažíte se pochopit, jak začít nebo už se s proteinovými koktejly a činkami znáte, ale chcete si zkontrolovat, že máte vše potřebné – tohle je to, s čím začít.

Nebylo to snadné, ale dokázali jsme vytvořit seznam našich nejlepších základních doplňků. Každý z nich si zaslouží své místo v košíku a tady je přehled toho, co nabízí:

 Impact Whey Protein

Není pouze na vrcholu našeho seznamu… vlastně jde o #1 v prodejích mezi proteinovými prášky v Evropě, což mluví samo za sebe.

Pochází od těch stejných krav, které produkují mléko a sýr, protein byl filtrován, odpařován a vysušen pro poskytnutí přírodních živin – a 21 g vysoce kvalitních bílkovin na porci, které jsou důležité pro růst a údržbu svalů.

Navíc obsahuje 4,5 g BCAA a 3,6 g glutaminu a pouze 1,9 g tuku a 1 g sacharidů, což z něj dělá perfektní palivo pro podporu Vašich cílů.

S masivní nabídkou více než 40 lahodných příchutí na výběr garantujeme, že si každý vybere svou oblíbenou.

 Esenciální BCAA 2:1:1

Z devíti esenciálních aminokyselin jsou tři z nich větvené (BCAA) – leucin, izoleucin a valin. Tyto se přirozeně nachází v bílkovinách, které pomáhají růstu a údržbě nových svalů – podporují Váš tréninkový progres. Vaše tělo si je nedokáže vyrobit samo, a to je okamžik, kdy náš super praktický prášek vstupuje na scénu.

Vědecký výzkum v The Journal of Nutrition objevil, že BCAA zvyšují rychlost syntézy bílkovin a zároveň snižují rychlost jejich degenerace v odpočívajících lidských svalech1, což z nich dělá skvělý potréninkový suplement pro podporu regenerace a návratu do formy.

 Kreatin monohydrát

Chcete dostat svůj trénink na další level? Kreatin je to, co Vám pomůže.

Jeden z nejčastěji studovaných doplňků stravy prokazatelně zvyšuje výkon při výbušných, krátkodobých a vysoce intenzivních tréninzích2 — perfektní, aby Vás dostal přes poslední opakování.

Náš prášek přichází v osvěžujících ovocných příchutích, ideální pro usrkávání během tréninku nebo stačí přidat odměrku neochucené varianty do Vašich běžných koktejlů a šťáv.

 

Předtréninková směs

Nastavte se na kvalitní start. Ať chcete trochu pomoct s probuzením při ranním tréninku nebo potřebujete povzbudit do cvičení po dlouhém dni v práci – Naše Předtréninková směs je ten správný nakopávač, který jste hledali.

Každá porce obsahuje 150 mg kofeinu, silné tréninkové ingredience, která oddaluje vyčerpání3, zvyšuje sílu4 a výdrž5 a zlepšuje koncentraci a ostražitost5. To je přesně to, co potřebujete pro přípravu a nastartování před překonáváním svých cílů.

Navíc také obsahuje esenciální vitamíny – včetně vitamínů B6, B12 a C, které se podílí na snižování únavy a vyčerpání a podporují imunitní systém.6

 

Weight Gainer

Toto monstrum je nezbytnost pro nabírání. Pokud chcete zvětšit svou hmotu a váhu, potřebujete přebytek kalorií, což znamená, že jich musíte přijmout více, než spálíte.

Naše směs vystřelí množství vašich kalorií snadno a lahodně, bez náročné přípravy jídla. S více než 30 g rychle a pomalu se uvolňujících bílkovin poskytne Vašim svalům dlouhotrvající zásobu během dne a společně s 50 g sacharidů dávají masivních 388 kalorií v každém koktejlu. Hmota je na cestě.

 Přírodní arašídové máslo

Svatý král másel, jsme si jisti, že pro Vás Přírodní arašídové máslo není žádnou novinkou. Je přirozeně bohaté na bílkoviny a neobsahuje přidané soli, cukru, palmový olej a konzervanty. Tato sladká a snadná svačinka udrží Váš trénink na správné cestě.

Je to také skvělý zdroj vlákniny a hořčíku, který pomáhá snižovat únavu a vyčerpání a vitamínu E, což je antioxidant6. Může to znít lacině, ale opravdu je na místě říct, že je lahodné a nutričně výživné.

 FlavDrops™

Připravte se na proměnu Vašeho jídla a pití pouze několika kapkami – tato ochucovadla absolutně změní možnosti zdravého stravování, protože omezení tuku a cukru ve Vašem jídle už nemusí znamenat bledá a nudná jídla.

Naše FlavDrops™ bez cukru a tuku jsou perfektním způsobem, jak oživit Vaše koktejly, smoothies, jogurty, ovesnou kaši, kávu, cereálie a pečení. Jsou dostupné ve 20 příjemných příchutích, ze kterých si vybere každý tu svou.

  

Sirup bez cukru

Perfektní partner pro hromadu palačinek – a bez cukru nebo tuku, takže nemusíte mít výčitky z toho, kolik jste ho na palačinky nalili. Náš Sirup bez cukru je skvělý pro doplnění dezertů, jogurtu nebo ovesné kaše bez přebytečných kalorií.

Nabízíme řadu lahodných příchutí, včetně Butterscotch, Javorového sirupu nebo Jablko & skořice, které jsou k dostání v super snadné stlačitelné láhvi. Zní jako sladká nabídka, že?

 Pečené Cookie

V neposlední řadě – ultimátní dobrota s vysokým podílem bílkovin.

Upečeno z hutného těsta s hořkou čokoládou a 13 g bílkovin na jednu sušenku, nejsme si jisti, zda existuje chutnější způsob, jak podporovat Vaše nabírání – navíc jsou vhodné i pro vegany.

Ideální pro zahnání chuti na sladké, vezměte si tyto fitness dobroty do práce, posilovny nebo si je jen užijte doma s hrníčkem Vašeho oblíbeného nápoje.

 

Co si z článku odnést

Takže máme nákupní seznam – vybaveni všemi produkty, můžete vyrazit na cestu za překonáváním svých osobních rekordů a posunováním svých limitů.

 

Objevte všechny naše základní produkty zde.

 

Zdroje
  1. Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exerciseThe Journal of nutrition136(1), 269S-273S.
  2. Volek, J. S., Kraemer, W. J., Bush, J. A., Boetes, M., Incledon, T., Clark, K. L., & Lynch, J. M. (1997). Creatine supplementation enhances muscular performance during high-intensity resistance exerciseJournal of the American Dietetic Association97(7), 765-770.
  3. Graham, T., Rush, J. and Soeren, M. (1994). Caffeine and Exercise: Metabolism and Performance.Canadian Journal of Applied Physiology, 19(2), pp. 111-138.
  4. Graham, T. (2001). Caffeine and Exercise. Sports Medicine, [online] 31(11), pp.785-807.
  5. Directorate General Health and Food Safety.
  6. European Commision of Nutrition and Health Claims.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein