Zpět na hlavní obsah
Styl

Limitovaná edice oblečení, kterou si tento Impact Week nenechte ujít

Limitovaná edice oblečení, kterou si tento Impact Week nenechte ujít
Monica Green
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Monica Green

Impact Week se blíží a letos jsme to posunuli ještě na další úroveň.

Obrovské slevy po celý týden skoro na všechno. Šance pro zákazníky vyzkoušet ubrusu nové produkty, na kterých naši vývojáři pracují.

To zahrnuje oblečení. Stejně tak jako velké slevy na naše dosavadní kolekce oblečení pro vás máme také limitované kousky. Těšit se můžete na nové přídavky do kolekce Tempo – kolekce stvořená pro těžké workouty jako HIIT, silový trénink a kardio – s novými kousky ve speciální Impact Week edici, které vám dodají sebevědomí.

Tempo kolekce je odvážná, stylová a stvořená pro výkon ve všech typech tréninku. Tohle potřebujete o nových produktech vědět.

Dámská Tempo Danger sportovní podprsenka

Podpora a pohodlí nehledě na to, co vás na tréninku čeká. To je Tempo sportovní podprsenka.

Tahle strečová úprava dovoluje optimální rozsah pohybu, zatímco zakomponovaná ventilace pomůže ochlazovat místa, která se během tréninku snadno zahřejí.

A díky téhle Danger barvě se budete cítit nezastavitelná.

Dámské Tempo Danger legíny

Dřepům-vzdorné, bezešvé, pohodlné. Musíme říkat víc? Dobře.

Tyhle Tempo bezešvé legíny jsou pohodlné a díky strečové látce jsou odolné proti dřepům, aniž by omezovaly pohyb, a ventilační panely vás během tréninku ochladí.

A v této Danger barvě se budete cítit ve fitku sebejistě.

Pánské Tempo Ultra černé tepláky

Tyhle Tempo tepláky splní svůj účel, ať už chcete něco, v čem můžete relaxovat, nebo něco, v čem jít do fitka. Mají síťovanou gumu v pase pro pohodlí, větrání v místech, která se hodně zahřívají, a kapsy na zip, kam si můžete dát cennosti. Už tak nikdy nezapomenete sluchátka u bench pressu.

Pánská Tempo Ultra mikina

Nezbytnost v šatníku. Tahle mikina má větrání v místech, která se hodně zahřívají, a je vyrobená z měkké pohodlné látky z recyklovaného polyesteru, díky čemuž je navíc o něco víc udržitelná.

Perfektní na aktivní procházku na váš rest day, push day nebo odpočinek doma.

Pánské Tempo bezešvé tričko

Tohle tričko dělá přesně to, co by mělo. Je nezbytností v každém šatníku – klasické černé tričko. Bezešvé provedení umožňuje optimální rozsah pohybu a pohodlí během tréninku a díky textuře je navíc o něco stylovější.

Co si z článku odnést

Nenechte si ujít Tempo kolekci v limitované edici barev a zanechte dojem s Danger Tempo kolekcí. Ale pospěšte si, jedná se o Impact Week limitované kousky.

Monica Green
Autor a expert
Zobrazit profil Monica Green
myprotein