Zpět na hlavní obsah
Styl

Limitovaná Black Friday kolekce oblečení – to nechcete zmeškat

Limitovaná Black Friday kolekce oblečení – to nechcete zmeškat
Emily Wilcock
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Emily Wilcock

Cyber měsíc je v plném proudu a my jsme nemohli odolat tomu, abychom si pro vás připravili nové oblečení, abychom to oslavili. Kolekce Retro Move a Lift obsahují klasické střihy a každodenní nezbytnosti. A s naší vůbec nejlepší slevou na Black Friday si je můžete pořídit v úžasných slevách. Jediné, co musíte udělat, je si vybrat, jestli jste „mover“ nebo „lifter“…

Tady je přehled všech našich Black Friday kousků.

Move & Lift mikina

Tahle mikina je vytvořená pro komfort. Je bavlněná, hebká na dotek, ideální na rest days. Pohodlný klasický střih a stylové logo na zádech přináší nostalgický retro pocit.

K dostání v černé a bílé pro pány a v černé a růžové pro dámy.

Tričko a crop top

Tahle bavlněná trička jsou hebká na dotek a pohodlná na každodenní nošení. Mají stejný retro deisgn a k dostání jsou v lichotivém zkráceném střihu pro dámy a klasickém střihu pro pány. Skvělý kousek do vaší kolekce.

Vybrat si můžete buď černou nebo bílou pro pány nebo černou či růžovou pro dámy.

Pánské tílko

Stejná měkká bavlněná látka, která byla použitá i na zbytek kolekce, tohle pánské tílko je vzdušné a pohodlné. Ideální do fitka i na rest day.

K dostání v černé a bílé.

Tepláky

Uhodli jste to. I Retro tepláky jsou z měkké bavlny. Mají lichotivý střih, jemný Retro design a pás na gumu. Pohodlný kousek, který rozhodně chcete ve svém šatníku, když vás bolí svaly po tréninku.

K dostání v černé pro pány i dámy.

Kraťasy

Každodenní klasika, jejíž prioritou je pohodlí. Stejná bavlněná látka a jemný Retro design vepředu i vzadu.

K dostání v klasické černé.

Sportovní podprsenka

Strečová bavlněná látka, lehká opora a Retro design dělají z této sportovní podprsenky lichotivý a funkční kousek v jednom. Ideální pro lehčí trénink nebo odpočinkový den na gauči.

Vybrat si můžete mezi černou a růžovou.

Legíny

Tyhle legíny mají lichotivý vysoký pas, vyrobené jsou ze strečové bavlny a mají jemný Retro design. Pohodlné a funkční, dokonalé legíny na každý den.

K dostání v černé a růžové.

Co si z článku odnést

Tenhle Black Friday bude velký, celý měsíc plný nabídek. Takže se vybavte naší zbrusu novou kolekcí a oslavte ho s námi procházkou po fitku stylově.

Emily Wilcock
Autor a expert
Zobrazit profil Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein