Zpět na hlavní obsah
Styl

Edice doplňky: Malé věci, které dělají velký rozdíl

Edice doplňky: Malé věci, které dělají velký rozdíl
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Pokud se soustředíte na ladění detailů, tyhle doplňky si nesmíte nechat ujít.

Někdy ten rozdíl mezi dobrým tréninkem a skvělým tréninkem tvoří baseballová čepice na vaší hlavě – nejenže je to praktický způsob, jak udržet vlasy (a pot) pryč z obličeje, ale taky výborně doladí váš outfit.

Usnadnili jsme vám to a vytvořili tohohle praktického průvodce některými našimi nejoblíbenějšími doplňky.

Ať už hledáte pár věcí, které vám pomohou během tréninku, nebo chcete vypadat skvěle během rest day – jsme tu pro vás.

1. Batoh a shaker

Bez téhle dvojky už ani nebudete chtít odejít z domu. Náš klasický batoh je perfektní na nošení všech vašich důležitých věcí kamkoliv půjdete a náš shaker je ideální způsob, jak dodržovat pitný režim na cestách.

https://www.instagram.com/p/B4PU2_CoLjW/?utm_source=ig_embed

2. Baseballová kšiltovka

Dobrá čepice není povinnou výbavou jen na léto, ale i během celého roku. Naše baseballová čepice vás udrží v chladu díky vestavěné ventilaci a padne vám díky přizpůsobitelnému pásku.

https://www.instagram.com/p/B7oYA4xJ8tv/?utm_source=ig_embed

3. Beanie čepice

Pokud sháníte něco víc sezónního, máme pro vás tuhle klasiku do chladnějšího počasí. Naše pletená beanie čepice je must-have na zimní procházky, má ohrnovací lem a vyšité logo.

4. Taška barrel

Vaše tréninkové doplňky si zaslouží mnohem víc, než být nacpané do staré tašky. Zaslouží si něco elegantního a prostorného, něco jako naši barrel tašku.

Už si nebudete muset vybírat mezi tím mít oblečení na převlečení a ručník do sprchy – všechno se vám do tašky vejde a zbyde i dost místa na potréninkové svačinky.

https://www.instagram.com/p/B3T7NtHCwFV/?utm_source=ig_embed

5. Gym Holdall

Pokud jste ten typ, který si s sebou radši bere dva druhy oblečení, svetr, ručník a přípravky na vlasy, máme pro vás něco ještě většího. Naše gym holdall nabízí prémiový design s odnímatelným popruhem přes rameno, postranní kapsu, odolný gumový spodek a zadní kapsu na zip, která má navíc ještě klipsu na klíče. Působivé, že?

https://www.instagram.com/p/B5ldy_Pj0rZ/?utm_source=ig_embed

6. Lahev s dvojitou stěnou

Udržte svoje pití teplé nebo studené s naší kovovou lahví, která nevyteče. Ať už si chcete s sebou vzít kávu nebo jen chcete zachovat svou vodu hezky chladnou, tohle je to pravé ořechové.

https://www.instagram.com/p/B8I96VmgDA5/?utm_source=ig_embed

7. Reflexní běžecká čepice

Buďte vidět, když jste venku. Naše reflexní běžecká čepice je ideální na brzké ranní nebo pozdní večerní venkovní tréninky. Je vytvořená z lehkého materiálu s laserem střiženými panely pro lepší proudění vzduchu a je tak perfektním doplňkem k vaší výbavě.

https://www.instagram.com/p/B44qfIXnylj/?utm_source=ig_embed

Líbí se vám, co jste tu našli? Podívejte se na celý náš výběr doplňků.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein