Zpět na hlavní obsah
Strava

Jsme zvědaví… Kolik vás stojí udržet si zdravé tělo i mysl? (Za odpověď se odměníme)

Jsme zvědaví… Kolik vás stojí udržet si zdravé tělo i mysl? (Za odpověď se odměníme)
Alice Pearson
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Alice Pearson

Členství ve fitku, proteiňáky a nakopávače, tepláky a legíny, sportovní podprsenky a trika, co se jen tak nepropotí... Sečteno podtrženo, udržet si kondičku a celkově být fit není zadarmo. Ale kolik Vás to všechno opravdu stojí a kolik investujete do svého zdraví a fitness? Které město v naší krásné České republice má ty nejdražší sportovce?  A ve kterém zase najdeme nejvíce veganů?

 

Dejte nám dvě minutky svého času, odpovězte na pár našich otázek a my se Vám odvděčíme ještě vyšší slevou na váš nákup!

* Dotazníkové šetření již bylo ukončeno *

Děkujeme Vám!

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Alice Pearson
Autor a expert
Zobrazit profil Alice Pearson

Alice Pearson je UKVRN registrovaná nutriční specialistka and UK Anti‐Doping akreditovaná poradkyně, která obdržela bakalářský titul v oboru Výživa a magisterský titul v oboru Sportovní výživa. Zabývá se užíváním sportovních doplňků stravy pro zlepšení zdraví, fitness a sportovního výkonu. Alice má zkušenosti s prací jak s amatérskými tak elitními sportovci, včetně posytování nutriční podpory Tranmere Rovers FC a Newcastle Falcons Rugby Club. Její výživové rady jsou vždy podpořeny vědeckým výzkumem, který pravidelně čte a neustále se profesně vyvíjí a učí. . Ve svém volném čase miluje Alice cestování, chození do posilovny a čtení dobrých knih. O příběhu Alice se dočtete více zde

myprotein