Zpět na hlavní obsah
Recepty

Irish Coffee Protein Truffles | Světová kuchyně

Irish Coffee Protein Truffles | Světová kuchyně
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Oslavujeme naše oblíbené příchutě z celého světa s naší řadou Světová kuchyně.

Možná teď nemůžeme cestovat tak, jak bychom chtěli, ale my jsme tu od toho, abyste si stále mohli vychutnat chutě z celého světa, které milujete. Rozšiřte svoje obzory a otestuje nové příchutě z řady Světová kuchyně – ideální na obměnu vašeho každodenního jídelníčku.

Tohle je jeden z našich favoritů z celé řady, pravděpodobně proto, že nám to přijde jako chuť, kterou bychom si neměli vychutnávat po tréninku. Ano, opravdu jsme do toho šli a vytvořili proteinový shake s příchutí irské kávy (neboje, je stoprocentně nealkoholický).

Irská káva je drink sestávající z horké kávy, irské whiskey, cukru a smetany. Je to hřejivá zimní pochoutka, kterou si obvykle vychutnáváme při speciálních příležitostech, že? No, teď si tuhle lahodnou příchuť můžete vychutnat kdykoliv během dne, aniž by na tom bylo něco zvláštního.

Napadlo nás využít tuhle jedinečnou novou příchuť na tenhle super jednoduchý recept na truffle. Potřebujete jen pár přírodních ingrediencí a naše bezkalorické Flavdrops pro vanilkové aroma. Jsou perfektní svačinkou, kterou je dobré mít po ruce, když přijde chuť na sladké.

Chutnají skoro až příliš dobře na to, aby vám přišlo, že ve skutečnosti podporují váš tréninkový progres.

Počet porcí: 15

https://www.youtube.com/watch?v=4ikE35iK410&feature=emb_title

Ingredience

Postup

  1. Nejprve dejte hořkou čokoládu do misky.
  2. Poté v malém hrnci ohřejte kokosové mléko na mírném plamenu. Až bude teplé (ale nebude se vařit), nalijte mléko do misky s čokoládou.
  3. Přidejte Flavdrops a protein v příchuti Irish coffee. Pár minut nechte, aby se čokoláda rozehřála, a poté zamíchejte, aby se směs spojila.
  4. Dejte misku na hodinu do lednice. Až bude směs měkká, pomocí lžíce a rukou vyválejte truffle do kuliček o velikosti ping pongového míčku.
  5. Posypte nebo vyválejte v kakau. Vychutnávejte ihned nebo dejte do lednice na později!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 86kcal 55 kalorií z tuku
% Doporučeného denního množství*
Tuky 6.1g 9%
Sacharidy 7.1g 2%
Bílkoviny 2.7g 5%
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein