Zpět na hlavní obsah
Recepty

Veganské proteinové palačinky | Nadýchané maca proteinové palačinky podle Naturally Stefanie

Veganské proteinové palačinky | Nadýchané maca proteinové palačinky podle Naturally Stefanie
Jennifer Blow
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Naturally Stefanie udělala ty nejnadýchanější vegan proteinové palačinky vůbec.

Veganská strava je nyní populárnější než kdykoliv předtím. A jelikož existuje spousta skvělých veganských alternativ k masu a mléčným výrobkům, stejně tak jako spousta lahodných veganských receptů, není žádný důvod, proč nějaká rostlinná jídla nevyzkoušet.

Tyhle nadýchané vegan maca palačinky, které vytvořila Naturally Stefanie, jsou snadné na přípravu a navíc plné bílkovin.

Jsou bohaté na mikroživiny díky maca prášku, který v sobě ukrývá spoustu vitamínu C, B6 a železa.

Ingredience

Počet: 6-8 malých palačinek

Na ozdobu:

Postup

  1. Nejprve smíchejte všechny ingredience na palačinky a rozmixujte, dokud nebude směs hladká. Banán nahradí vajíčko a bude držet ingredience pohromadě.
  2. Poté dejte na pánev kokosový olej a zahřejte na střední teplotu.
  3. Těsto lijte do pánve (asi 2-3 lžíce najednou). Smažte, dokud nebudou okraje zlatavé, opatrně otočte a smažte zhruba další minutu z druhé strany. Opakujte se zbytkem těsta.
  4. Až budete mít všechny palačinky osmažené, ozdobte banánem, kakaovými boby a javorovým sirupem. Jak snadné!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 89kcal 18 kaloríi z tuku
% Doporučeného denního množství *
Tuky 2g 3%
Sacharidy 11g 4%
Bílkoviny 7g 14%
Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein