Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinové peanut butter sandwich cookies | Světová kuchyně

Proteinové peanut butter sandwich cookies | Světová kuchyně
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Oslavujeme naše oblíbené příchutě z celého světa s naší řadou Světová kuchyně.

Možná teď nemůžeme cestovat tak, jak bychom chtěli, ale my jsme tu od toho, abyste si stále mohli vychutnat chutě z celého světa, které milujete. Rozšiřte svoje obzory a otestuje nové příchutě z řady Světová kuchyně – ideální na obměnu vašeho každodenního jídelníčku.

Amerika nám na stůl přinesla mnoho ikonických chutí, ale jednou z nejpopulárnějších je určitě arašídové máslo. Po něm se mohou lidé doslova utlouct.

Bylo nám jasné, že takovou příchuť proteinu musíme mít, ale pak jsme se rozhodli to posunout na další level tímto skvostným receptem. Tyhle proteinové peanut butter sušenky máte hotové za 15 minut – a čím jiným to naplnit, než domácím džemem a udělat si tak peanut butter jelly?

Stačí vám pár ingrediencí, které určitě máte ve spíži, a vychutnat si tyto sušenky můžete kdykoliv během dne. Nejenže jsou lahodnou svačinkou, ale jsou také skvělým způsobem, jak navýšit denní příjem bílkovin a podpořit tak své tréninkové cíle.

Počet porcí: 8

https://www.youtube.com/watch?v=jR2apTRdL-c&feature=emb_logo

Ingredience

Na sušenky:Na marmeládovou náplň:
  • 1 vanička malin
  • 1 lžička kukuřičného škrobu
  • 1 lžíce Sirupu bez cukru
  • 1 lžíce vody

Postup

  1. Nejprve předehřejte troubu na 180 stupňů.
  2. Do velké mísy dejte arašídové máslo, vejce a sirup bez cukru. Smíchejte lžící. Poté přidejte protein a dobře promíchejte.
  3. Lehce si navlhčete dlaně a odeberte kousek těsta (přibližně o velikosti golfového míčku) a v dlaních vyválejte hladkou kuličku. Dejte na plech vyložený pečícím papírem a prsty trochu stlačte, aby tvar více připomínal sušenky.
  4. Opakujte, dokud nezděláte celé těsto. Poté pečte 10-12 minut.
  5. Mezitím dejte maliny do malého hrnce spolu s kukuřičným škrobem, sirupem bez cukru a vodou. Všechno spolu smíchejte na slabém plamenu a nechte probublávat. Až džem zhoustne, sejměte z plotny a nechte zcela vychladnout.
  6. Před podáváním natřete sušenku džemem a přiklopte další sušenkou.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 142kcal 86 kalorií z tuku
% Doporučeného denního množství *
Tuky 9.6g 15%
Sacharidy 2.5g 1%
Bílkoviny 9.1g 18%
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein