Zpět na hlavní obsah
Recepty

Brownies kuličky ze tří ingrediencí

Brownies kuličky ze tří ingrediencí
Jennifer Blow
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Potřebujete svačinku, se kterou se vždycky trefíte do černého? Tyhle čokoládové brownie proteinové kuličky jsou perfektním způsobem jak si dopřát. Ať už je zhltnete mezi jídly nebo jako dezert s vysokým obsahem bílkovin po večeři, nebudete zklamáni.

Ingredience

130g lískových ořechů

130g vypeckovaných datlí

2 lžíce kakaa

Postup

  1. Dejte všechny ingredience do mixéru a mixujte, dokud se ingredience nespojí a nevytvoří hladkou pastu.
  2. Pomocí lžičky odebírejte z mixu stejně velké množství těsta a v dlaních tvořte kuličky. Pokud se vám těsto lepí na ruce, pomůže Vám, když si je navlhčíte.
  3. Uchovávejte v ledničce do té doby, než budete připraveni si je vychutnat.

Recept vystačí na 10 kuliček.

Nutriční informace na 1 kuličku

Kalorie: 160  Protein: 4g  Tuk: 11g  Sacharidy: 15g

Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein