Zpět na hlavní obsah
Recepty

Velikonoční Freak Shake na dva způsoby

Velikonoční Freak Shake na dva způsoby
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

O Velikonocích se nemusíte bránit nějakým těm sladkostem.

Možná jste natolik odolní, že jste se čokolády vzdali, možná potřebujete něco speciálního, abyste si o Velikonocích zvedli náladu, obzvlášť v tomto období – ať už je to jakkoliv, máme pro vás dva recepty na naprosto dokonalé velikonoční freak shaky, které vás prostě dostanou.

Obsahují dvě úplně nové sezónní příchuti našeho nejprodávanějšího Impact Whey Proteinu – Creamy chocolate a Chocolate bunny – tyhle proteinové shaky jsou jiné než všechny ostatní.

Chutnají až skoro příliš dobře na to, abychom uvěřili, že mohou dokonce podpořit vaše tréninkové cíle, ale každý shake vám dodá alespoň 40g bílkovin, které jsou klíčové pro růst a udržování svalové hmoty. 1

A čím jiným ozdobit tyhle výtvory než našimi #TreatWithoutTheCheat tyčinkami a dobrotami? To je jedna z našich nejoblíbenějších kolekcí, jelikož vám umožňuje zůstat ve správných kolejích na cestě za vašimi fitness cíli, zatímco vám dovolí vychutnat si dobroty, které milujete nejvíc. Dvojitá výhra, nemyslíte?

Ale dost řečí, je čas na naše freak shaky.

Ingredience

Chocolate bunny:Creamy chocolate:Toppingy:

Postup

  1. Dejte všechny ingredience na shake do mixéru (brownie nejprve rozdrobte) a mixujte do hladka.
  2. Nalijte do vysoké sklenice, kterou jste předtím řádně ozdobili sirupem bez cukru. Přidejte vaše oblíbené proteinové dobroty a toppingy – my jsme použili jehlici, aby se nepotopily.
  3. Ozdobte štědrou porcí sirupu a vychutnávejte!

Nutriční informace na jednu porci (bez toppingů):

Chocolate Bunny Creamy Chocolate 
Kalorie 499 401
Bílkoviny 51.8g 40.3g
Sacharidy 48.7g 31.6g
Tuky 10g 12g
 
  1. Protein přispívá k růstu a udržení svalové hmoty.
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein