Zpět na hlavní obsah
Recepty

7 Skvělých A Rychlých Receptů Na Palačinky

7 Skvělých A Rychlých Receptů Na Palačinky
Jennifer Blow
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Když máte chuť na sladké, ale přitom si chcete udržet formu - naše snadné palačinky jsou řešením

Tyto chutné, a přesto zdravé palačinkové recepty jsou přesně to, co jste hledali - zaženou chuť na sladké a přitom nenaruší váš tréninkový plán.

Ty dny, kdy jste se palačinkám snažili neúspěšně vyhnout, protože měly stejně kalorií, jako celá velká pizza, jsou za námi! Proteinové palačinky jsou dokonalá snídaně, stejně jako sladká tečka po tréninku a krásně zapadají do vašeho kalorického plánu.

Připravili jsme tu pro vás 7 receptů - jeden na každý den.

1. Banánové proteinové palačinky ze čtyř surovin pro nešiky

Banánové proteinové palačinky jsou ideální do kuchařky každého fitness nadšence, ale ruku na srdce, čí palačinky se někdy proměnily v mazlavou neurčitou hmotu, která se trhá ještě dřív, než se jí dotknete špachtlí? Tento možná až příliš snadný recept, vhodný i pro nešiky, bude Vaším oblíbeným receptem na banánové proteinové palačinky k snídani (a možná i k obědu nebo večeři).

Množství na porci: Kalorie - 115 Bílkoviny - 15g Sacharidy - 14g Tuky - 1g

Recept zde.

2. Banánovo-pekanové proteinové palačinky s hustou čokoládovou polevou

Hledáte způsob, jak se nacpat bílkovinami bez konzumace zbytečných kalorií? Tyto lahodné banánovo-pekanové proteinové palačinky jsou perfektní proteinová dobrota na snídani nebo svačinku, ze které nemusíte mít výčitky.

Množství na porci: Kalorie - 141kcal Tuky - 7g Sacharidy - 9g Protein - 12g

Recept zde.

3. Veganské Proteinové Palačinky

„Naturally Stefanie“ pro nás připravila své nejnadýchanější veganské proteinové palačinky s Maca.

Množství na porci: Kalorie - 89kcal Tuky - 2g Sacharidy - 11g Protein - 7g

Recept zde.

4. Super Snadné Dietní Proteinové Palačinky | Low-Carb Snídaně

Říká se, že snídaně je nejdůležitějším jídlem dne, navíc může být i tím nejchutnějším! Zkuste tyto super snadné palačinky, ze kterých nemusíte mít výčitky – perfektní kombinace pro aktivní ženy.

Množství na porci: Kalorie - 82kcal Tuky - 2g Sacharidy - 10g Bílkoviny- 7g

Recept zde.

5. Čokoládové proteinové palačinky s pomerančem

Tyto čokoládovo-pomerančové palačinky jsou perfektní snídaní (a obědem a večeří) pro každého milovníka čokolády!

Množství na porci: Kalorie - 354kcal Tuky - 11g Sacharidy - 29g Bílkoviny- 33g

Recept zde.

6. Ovesné palačinky

Snídaně je základ! Začněte den chutnou a sladkou, avšak výživnou a zdravou snídané – udělejte si palačinky z ovesných vloček! Je snadnější než si myslíte

Recept zde.

7. Slané pohankové palačinky

A na závěr jedny na slano, abychom to sladké trochu vyvážili.

Množství na porci: Kalorie - 18kcal Tuky - 11g Sacharidy - 46g Bílkoviny- 44g

Recept zde.
Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein