Zpět na hlavní obsah
Recepty

Čokoládové proteinové palačinky s pomerančem | Ultimátní palačinková hostina

Čokoládové proteinové palačinky s pomerančem | Ultimátní palačinková hostina
Jennifer Blow
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Čokoládové palačinky s pomerančem jsou perfektní čokoládovou snídaní pro páry (a obědem a večeří).

Podle Charlotte Helena

Počet: 4 palačinky

Ingredience

Na palačinky:

 1 malý banán  30 g Čokoládového Impact Whey Protein  1 polévková lžíce Kakaového prášku  Kůra z půlky pomeranče  1 vejce  1/2 polévkové lžičky prášku do pečiva  60 ml mandlového mléka

Na polevu:

 1 čajová lžička Kakaového prášku  1 čajová lžička ořechového másla  Trochu mandlového mléka  3-4 čtverečky Proteinové čokolády s pomerančovou příchutí

Postup

1. Do mixéru přidejte banán, čokoládový protein, kakao, vejce, prášek do pečiva a mandlové mléko a vše míchejte, dokud nevznikne hladká směs. Vmíchejte pomerančovou kůru.

2. Rozehřejte trochu kokosového oleje na pánvi, a jakmile je pánev zahřátá, vlijte trochu směsi na pánev, přidávejte další palačinky, dokud nespotřebujete směs.

3. Jakmile palačinky začnou bublat, osmažte z druhé strany.

4. Pro přípravu polevy smíchejte ořechové máslo, kakaový prášek a trochu mandlového mléka. Přidávejte další mandlové mléko, dokud nebude poleva tekutá.

5. Pokládejte na palačinky kousky banánu, polijte polevou a přidejte kousky proteinové čokolády.

MAKROŽIVINY NA ČOKOLÁDOVÉ PALAČINKY S POMERANČEM

Kalorie: 354 Bílkoviny: 33 g Tuky: 11 g Sacharidy: 29 g

Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein