Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Objevte naši nabídku pro naplnění Vašich ambicí

Objevte naši nabídku pro naplnění Vašich ambicí
Jennifer Blow
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jsme na sebe pyšní, že můžeme nabídnout širokou paletu vysoce kvalitních a vysoce funkčních suplementů, ale uznáváme, že může být trochu náročné zorientovat se v tom, kde začít.

Abychom Vám pomohli získat maximum ze všech těch skvělých produktů, které nabízíme, dali jsme dohromady stručný přehled našich produktových řad, takže si můžete vybrat přesně to, co potřebujete pro splnění svých cílů.

 

Myprotein

Dává smysl, abychom začali s věcmi, o kterých si myslíme, že by neměly nikomu chybět. Naše základní produkty jsou nejlepší pro start, pokud s tréninky teprve začínáte, což samozřejmě neznamená, že by je ti, kdo jsou v posilovně pravidelně, měli přehlížet. Od našeho nejlépe prodávaného Impact Whey Protein po důležitá BCAA – zde jsou některé z našich nejpopulárnějších suplementů a to z dobrého důvodu.

Zjistěte víc o naší řadě.

  

Myprotein Pro

Pokud hledáte způsob, jak povýšit trénink na jinou úroveň, tyto suplementy jsou tu, aby Vás podpořily během celé cesty. Nabízí naši exkluzivní PhaseTech™ inovaci v podobě THE Pre-Workout+ a THE Whey+. Jde o novou generaci sportovní výživy, která spojuje nejlepší ingredience s unikátní technologií postupného uvolňování živin. Toto je startér přeměny Vaší fitness cesty a nového nabití Vašich tréninků.

Zjistěte víc o naší řadě Mypro.  Active Women

Vytvořeno specificky pro ženy, tyto suplementy byly navrženy pro potřeby ženského těla – pomáhá Vám dostat maximum z každého tréninku a dostat se blíže k Vašim cílům. Bez ohledu na Vaši úroveň, a Váš životní styl, my máme palivo, které Vás požene vpřed, v podobě Pre-Workout nebo Proteinové směsi ze superpotravin.

Zjistěte víc o naší řadě Active Women.

  

Myvegan

Ať chcete nabrat váhu prostřednictvím zelených potravin nebo si jen chcete zajistit, že Vaše tělo má všechny živiny, které potřebuje z rostlinných zdrojů, toto je řada právě pro Vás. Od kvalitních a přírodních směsí, které Vás udrží plné všech esenciálních látek jako je Total Nutri-Greens, po praktické vitamíny a lahodné svačinky vhodné pro vegany – budete mít vše od začátku po konec.

Zjistěte víc o naší řadě Myvegan.  Myvitamins

Může být náročné přijímat dostatečné množství všech esenciálních vitamínů a minerálů a tyto pohodlné suplementy mohou znamenat rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem. Podpořte vše, co potřebujete pro úspěch ve všem, co děláte – ať už jde imunitní systém, metabolismus, svalovou funkčnost, zdraví kostí, vlasů kůže nebo nehtů, tato řada Vás podpoříte skrz na skrz.

Zjistěte víc o naší řadě Myvitamins.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein