Zpět na hlavní obsah
Styl

Pojďte se vznášet s těmito novými oblečky

Pojďte se vznášet s těmito novými oblečky
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Co se týče našeho týmu přes oblečení – doopravdy je limitem obloha.

Další měsíc znamená další čerstvé kousky neuvěřitelného sportovního a volnočasového oblečení, kterými můžete naplnit váš nákupní košík. Také nastal čas pro další prvek v našem kalendáři oblečení, a to vzduch.

Vzduch je totiž inspirací pro tyto kolekce, jelikož naši návrháři chtěli vytvořit oblečení, které vám bude připadat lehoučké a které bude spolupracovat s vaším tělem, aby vám pomohlo dosáhnout toho nejlepšího možného výkonu.

Stvořeno, aby bylo lehké, prodyšné a samozřejmě super-pohodlné – podívejte se na nové výšky, kterých jsme dosáhli.

Teď, když jste ho viděli v akci, podívejte se na novinky v trochu větším detailu níže.

Pánské

Dry-Tech Jersey kraťasy

Tyhle technické šortky vám pomohou prolétnout jakýmkoliv tréninkem. Byly vytvořeny s technologií odvádění potu, jsou rychleschnoucí a zakončeny antibakteriálním materiálem, aby zůstaly déle svěží mezi cvičením.

Díky postranním rozděleným švům a super-lehkému materiálu budete mít totální svobodu pohybu od začátku do konce. Navíc přichází ve skvělých barvách – černá, tmavě modré, zelené a paprikově červené.

Form Pro

Naše Form Pro kolekce zahrnuje tři klasické kousky, všechny vytvořené z měkkého materiálu pro každodenní pohodlí. Pullover mikina má popuštěné rukávy, postranní kapsy a čtyřdílnou kapuci, která vás zakryje i během pohybu.

Jak teplákové kraťasy, tak tepláky mají přizpůsobitelný utahovací pas a bezpečné kapsy na zip na vaše cennosti.

Přichází v černé, lesní zelené a broskvové, tyto kousky mohou společně vytvořit skvělý outfit nebo je můžete zkombinovat s obyčejným tričkem.

Dámské

Power Longline sportovní podprsenka a legíny

Power legíny jsou naším dlouhodobým favoritem, ale po této aktualizaci barev dostaly úplně nový nádech. Vážně, kdo by mohl odolat barvám jako vista modrá? A to ani nemluvíme o orchidejově růžové.

Power Longline sportovní podprsenka je úplně novým přírůstkem v kolekci a má úžasně lichotivý detail překřížených ramínek přes záda a je o něco delší – nabízí střední podporu, která vypadá jednoduše skvěle.

Power Cross Back sportovní podprsenka a Open Back Top

Víme, jak dělat i neutrální kousky. Jen se podívejte, jak skvěle tyhle Power oblečky vypadají v sezamové barvě.

Náš zbrusu nový Power Open Back Top je nutností v každém sportovním šatníku. Byl navržen v lichotivém střihu a zkrácené délce, jeho odhalená záda vám zamotají hlavu. Navíc byl vytvořen s technologií odvádění potu, aby s vámi držel krok při každém pohybu.

Jděte do kompletního looku a slaďte s Power Cross Back sportovní podprsenkou a Power síťovanými legíny-  to už je opravdový styl.

Contrast Seamless

Nejnovější přírůstek do naší nejprodávanější Seamless bezešvé kolekce – Contrast Seamless nabízí upnutý střih s podporou a zvýrazněním křivek v designu pleteného žebrování.

Contrast Seamless legíny nabízí zlepšenou krycí schopnost perfektní pro silový trénink, navíc s lichotivým vysokým pasem. Jsou ideální kombinací s Crop Topem s dlouhým rukávem nebo Sportovní podprsenkou, která má unikátní asymetrické ramínko a je vyšší u krku.

K dostání jsou v klasické bílé a černé, nebo hřejivé sezamově hnědé a černé. Tenhle outfit přináší uhlazený, zdrženlivý styl.

Tak co, jste připraveni vzít vaše tréninky do úplně nových výšek?

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein